3 csillagjegy, aki mindig visszakacsint az exére

nlc | 2023. Május 02.
Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé.

Mérleg

A Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz a praktikum és a megszokás embere, akinél az is könnyen megeshet, hogy igazán csak egyszer szeret az életében. Ahhoz a társhoz, akihez valóban közel kerül lelkileg és érzelmileg, teljes szívével kötelezi el magát, ezért pontosan a szíve fogja újra és újra visszahúzni hozzá, még akkor is, ha netán hosszabb szünetet tartott a korábbi párkapcsolatával.

Halak

A Halak csak nagyon kevés esetben tekinti örökre eldöntöttnek a szakítást. Ő a rózsaszín szemüvegen át nem igazán látja a régi sérelmeket, számára azok olyanok, mintha meg sem történtek volna. Könnyű dolguk van az exeinek, ha később mégis úgy döntenének, vissza szeretnék kapni egykori Halak szerelmüket.

Exit mobile version