nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki újra összejöhet az exével

Csillagjegyek, akik a legnagyobb eséllyel jönnek újra össze az exükkel

A kapcsolatok nagy része nem véletlenül ér véget, egy kis hányadának azonban talán megéri még egy esélyt adni. Az alábbi csillagjegyek utóbbihoz tartoznak.

Néha előfordul, hogy a szerelem útja váratlan fordulatokat vesz. És olyankor olyasvalakivel jössz össze, akire nem is számítottál, például az exeddel. Ez abszolút nem lenne egyedi eset – nézd csak meg mondjuk Jennifer Lopezt és Ben Afflecket! Ők a bizonyíték, hogy van, hogy megéri újabb esélyt adni egy régi szerelemnek, mert még az is lehet, hogy bejönnek a számításaid. Az alábbi csillagjegyek legalábbis abszolút így gondolkodnak a témáról.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Bika

A Bika makacs természete az első, ami eszünkbe jut róla. Ez a csillagjegy azonban emellett elképesztően lojális és a végletekig képes elköteleződni. Amikor egy Bika odaadja valakinek a szívét, nem egyszerű számára az elengedés. Ha valami elromlik egy kapcsolatban, inkább dolgozik a megoldáson, ahelyett, hogy eldobná magától az egészet. Még akkor is, ha időközben mégis szakításra került sor. Határozott és türelmes, ezért hajlandó mindent megtenni a szerelem lehetőségéért, és azért, hogy újra rendbe hozza a kapcsolatát.

Rák

A Rák számára hihetetlenül nehéz feladat elvágni az érzelmeit valaki iránt, akit egykor szeretett. Különösen akkor, ha a kapcsolat nagy jelentőséggel bírt az életében, hiszen őszintén törődik a párjával, ami kitart a szakítás után is. Hiába nincsenek együtt, a Rák segíti, támogatja és védelmezi az exét. A gondoskodása, érzékenysége pedig egy idő után elkerülhetetlenül béküléshez vezet.

Skorpió

Intenzív, szenvedélyes és tüzes – így írhatnánk le a Skorpiót. Ezek a jellemzők pedig arra is igazak, ahogy a szakításait kezeli. Nem könnyű számára a továbblépés, ezért az elválás után biztosan felkeresi a volt párját azért, hogy kapjon némi lezárást. Viszont ha még mindig megvan köztük a szikra, akkor ez a találkozó többnyire lángoló egymásra találásba torkollik. Ami pedig oda vezet, hogy újra összejön az exével.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top