Ezt ígéri a július a Tarot és a számmisztika szerint

nlc | 2023. Július 01.
Szinte hihetetlen, de máris eltelt az idei év fele. Nézzük, mit hoz a július!

Számmisztikailag fontos hónap elé nézünk, nagyot fejlődhetünk, de ezért tennünk is kell.

Dupla hetes

A 2023-mas év száma a hetes (2+0+2+3=7), július pedig hetedik hó, így a szám ereje duplán érvényesül a hónapban. A hetes szám a határok száma, ami arra utal, hogy ideje felállítani az egészséges énhatárainkat, elhatárolódni mindentől, ami már nem szolgál minket, valamint itt az ideje meghatározni, hogy mi az, amit igazán szeretnénk.

A Tarotban a hetedik lap a Diadalszekér. Egy szekér száguld előre a meghatározott célja felé, miközben a hajtójának egyenesben kell tartania a fekete és a fehér lovat, amik húzzák a szekeret, ők a kettősségre és kétségre is utalhatnak, egyensúlyban kell őket tartani, fontos tudni, hogy egy lóval nem érne célba a szekér.

Extra fejlődési lehetőség

Ha a két hetest, az év és a hónap számát összeadjuk tizennégyet kapunk, ehhez a Mértékletesség kártyája tartozik a Tarotban, Egy Angyal vizet önt át egy ezüstkorsóból egy aranykorsóba, mindez szintlépést, fejlődési lehetőséget jelent. Fontos megjegyezni, hogy amíg a Diadalszekér gyors és dinamikus változásra, haladásra utal, addig a Mértékletesség lassú és szinte észrevétlen, de mélyreható fejlődésre.

Hogy mit jelenthet mindez? Ha Ügyesek vagyunk a határállításban és a céljaink helyes meghatározásában, ebben a hónapban komoly haladásra és fejlődésre számíthatunk.

Exit mobile version