Horoszkóp

Júliusi tarot-jóslás: nagyszerű üzenetet közvetítenek a kártyák

Nagyszerű üzenetet közvetítenek az égiek a tarot kártyákon keresztül. A feladatod rendkívül egyszerű, csupán húzz egy lapot a megérzésedre hagyatkozva, majd olvasd el a júliusi tarot-jóslatot. Ez az, amit nem érdemes kihagyni.

A tarot-kártyákat az év bármelyik időszakában kérdezheted. Ugyanazt a kérdést viszont minden hónapban csak egyszer tedd fel. A kártyák így válaszolnak neked, és így kaphatod meg a számodra legfontosabb üzenetet. Talán nem mindig érted első olvasatra a tarot üzenetét, ezért érdemes a hónap közben többször is újra és újra elővenni és elolvasni. Előbb-utóbb rájössz, mennyire találó jóslatot kaptál.

Mielőtt választanál a három tarot-kártya közül, érdemes gyertyát, füstölőt gyújtani, picit ellazítani magadat, elengedni a gondolatokat, gondokat, majd ellazult elmével választani egy lapot. A július tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, és a megérzésedre hagyatkozva válaszd ki az egyik lapot. Felteheted a következő kérdések egyikét is: Mit üzen a tarot-kártya júliusra? Mi a legfontosabb feladatom júliusban? A kérdést követően gondolatban húzz egy tarot-kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a júliusi jóslatot.

Melyik kártyát húzód? (iStock)

Ezt jósolja júliusra az 1. tarot-kártya: A Névtelen Arkánum

Ha az első lapot választottad, A Névtelen Arkánum tarot-kártyát húztad. Ezt a lapot nagyon gyakran Halál lapjaként is nevezik. Sokan megijednek önmagában már a szótól is, pedig nem halálról esik szó, amikor ezt a kártyát húzod. Fontos fordulat következik júliusban az életedben. Szinte bizonyosan lezárul egy fejezet, függetlenül, hogy akarod-e vagy sem. Mégis érdemes engedned az égi akaratnak, hiszen a lezárással helyet adsz az újnak. Könnyen lehetséges, hogy valami sokkal jobb és nagyszerűbb indul el az életedben. A legfontosabb kérdés természetesen, hogy képes vagy-e az elengedésre? Érdemes picit magadba mélyedve elgondolkodni az idejét múlt dolgokon, vajon mi az, amire már nincs szükséged? Esetleg kik azok az emberek az életedben, akik hátráltatnak, akadályoznak téged a sorsodban? Legyél nyitott, és júliusban választ kapsz a kérdésekre. 

Ezt jósolja júliusra a 2. tarot-kártya: A Császárnő

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Császárnő tarot-lap jóslatát olvashatod. A kártya a termékenység szimbóluma is. Júliusban beérnek a gyümölcsök, learathatod a sikert mindabban, amiért sokat tettél. Lehet ez a munkád, esetleg olyan feladat, amelynek megvalósításáért keményen megdolgoztál az elmúlt időszakban. A vágyad megvalósul, már önmagában ezért is pompás hónap vár rád. Könnyen lehetséges, hogy kisbaba érkezik a családba, de legalábbis igencsak erőteljes a fogantatás lehetősége. Nos, te tudod, mennyire aktuális ez a kérdés nálad. Elképzelhető természetesen, hogy a közvetlen környezetedben érkezik a gyermekáldás, ugyanakkor ez a kisbaba a te lelkedre is igen erősen hat majd. A kártya jóslata értelmében fontos támogatóra találhatsz egy nő személyében, aki a javaslataival, a tapasztalatával segít téged.

Ezt jósolja júliusra a 3. tarot-kártya: A Főpapnő

A harmadik tarot-kártya A Főpapnő lapja. A jóslat szerint fontos igazságokra deríthetsz fényt júliusban. A megérzéseidre most még inkább érdemes hallgatnod, hiszen hihetetlenül erősek és pontosak. Figyelj tehát a belső sugallatokra, az intuíciódra. Az érzeteken keresztül üzennek neked most leginkább az égiek. Ha bármivel kapcsolatosan is fenntartásaid lennének, várj inkább, ne dönts azonnal. Júliusban a mottód: „A szó ezüst, hallgatni arany”. Vagyis, inkább legyél most körültekintő, hallgasd figyelmesen a többieket. Inkább csak akkor szólalj meg, ha nagyon muszáj, vagy ha kérdezned kell. Apró mozaikokként áll össze előtted a teljes kép mindabból, amit hallasz és tapasztalsz. A nélkül tárul fel előtted az igazság, hogy különösebben kutakodnál, nyomoznál utána. Minden téged foglalkoztató kérdésre választ kapsz. Izgalmas és rendkívül tanulságos hónap vár rád…

Csodás üzenetet közvetítenek a tarot-kártyák júliusban (nlc)

Kártyalapok: Szecessziós Tarot/nlc fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top