Csillagjegyek, akik képmutatóak is tudnak lenni

nlc | 2023. Október 02.
Ezek a csillagjegyek nagyon kegyetlenné tudnak válni egyik pillanatról a másikra. Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.

Kos

Határozott és céltudatos, ezzel jócskán ösztönzi a körülötte lévőket is. Faltörő kosként halad előre a kitűzött céljai felé, amivel nincs is baj. A gond ott kezdődik, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy elérje a céljait, és ezért minden eszközt be is vet. Nem érdekli, hány emberen kell keresztülgázolnia. Még annak is keresztbe tehet, akivel egy csapatban dolgozik. Nála a cél szentesíti az eszközt.

Fotó: Depostiphotos.com

Bika

Szeret irányítani, remek vezető – de ha túlzásba viszi, félelmetessé válhat. Ha nem az ő kezében van a kormány, és ellentmond neki valaki, éktelen haragra gerjed. Az addig nyugodt és higgadt Bika mellett hirtelen minden pokollá változik. A környezetének komoly szorongást tud okozni a viselkedésével.

Rák

Ez az érzékeny és szerény Rák legmeglepőbb arca. Amikor vágyik valamire, hihetetlenül képes manipulálni a környezetét. A gondoskodó, szeretetteljes álarca mögött ott rejtőzik a törtető, alattomos énje, nem játszik nyílt lapokkal. Elhiteti magával, hogy mások érdekében cselekszik, közben letipor mindenkit, aki az útjába kerül.

Exit mobile version