Csillagjegyek, akikre kimerítő napok várnak

nlc | 2023. November 13.
A következő csillagjegyek nehéz napokra számíthatnak.

Skorpió

Ezen a héten nagyjából semmi sem fog összejönni. Ez nagyon el fog keseríteni, hiszen rengeteg mindenbe belevágsz, de semmi nem jön össze. A múlt árnyai is kísérthetnek téged, és talán olyan probléma is felszínre kerül, amit eddig sosem tudtál megoldani. Ahelyett, hogy olyasmit mondasz, teszel, amit később megbánhatnál, inkább próbáld a konfliktusokat kívülről is szemlélni. A kapcsolatodban is lesznek viták, méghozzá a múltad miatt. A lezáratlan szálakat ugyanis tudattalanul átemeled a mostani párkapcsolatodba is, amivel akadályokat állítasz magadnak. Nagyon sokat tehetsz a boldogságodért, ha mindezt felismered.

Fotó: Getty Images

Nyilas

Bármennyire is zavarosnak tűnik minden, próbálj a lehetőségekhez mérten a legtisztábban látni. Próbáld elfogadni magad és a környezetedet is, ne foglalkozz a kritikákkal sem, láss tisztán. A héten kapsz egy plusz terhet is, minden olyan múltbéli eseménnyel is újra szembesülhetsz, amelyeket még nem zártál le magadban. Ez a hét nagyszerű lehetőség, hogy túllépj a múltad árnyékából, de ehhez el- és befogadónak kell lenned.

Rák

Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy nem minden örökre szóló az életedben. Folyton változol te is, és folyamatosan változik körülötted is minden. Van, ami elmúlik, és helyette valami újat kapsz az életedben. Nem szabad a változást valami szükséges rossznak megélned, inkább úgy fogd fel, hogy új lehetőségek nyílnak, fejlődhetsz. Sajnos neked ez nem megy ilyen egyszerűen, és a héten sok mindent nagyon rosszul fogsz fel, és kezelsz. Ez a negatív felhő a következő napjaidra nagyon rányomja a bélyegét.

Exit mobile version