nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek fárasztó lesz ez a hét

Csillagjegyek, akiknek fárasztó lesz ez a hét

A horoszkóp szerint akadályokkal, számos kihívással kell számolniuk az előttük álló napokban.

Kos

Számtalanszor tapasztalhattad, hogy gondolataiddal mennyire erősen alakítod a hangulatodat, az egész napodat, és valójában az életed. Amikor feszíted magadat belülről, és folyamatosan – nem mellesleg teljesen fölöslegesen – agyalsz, mindig a negatív gondolatok csapdájában találod magad. Ezen a héten különösen hajlamos lehetsz magadat ostorozni. Szóval, most mindennél fontosabb, hogy észrevedd a negatív gondolatokat, és minél előbb leállítsd azokat. Te is tudod, mennyire kimerítő, amikor fölöslegesen agyalsz.

Csillaglegyek és a nehéz hét

Fotó: Getty Images

Rák

Nagyon sokat fejlődtél, tanultál az elmúlt időszakban, de még nincs vége a tapasztalatok szerzésének. Számtalan váratlan változást éltél meg már eddig is, pedig alig vársz a nyugalomra. Nem véletlenül érzed magad annyira kimerültnek. És még ezen a héten sem pihenhetsz. Továbbra is keményen és elszántan kell tenned a dolgod, még ha úgy is érzed, széllel szemben haladsz. Próbálj most csak előre tekinteni, a hét legfontosabb feladata, hogy túllépj a múlton. Bármi is történt, fogadd el, hogy nem tudsz változtatni rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top