Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek kimerítő hete lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek kimerítő lesz január utolsó hete. S nemcsak a sok munka miatt. A horoszkóp szerint akadályokkal, számos kihívással kell számolniuk az előttük álló napokban. Érdemes a megpróbáltatásokra már ma felkészülni. Főként, ha te is köztük vagy.

Január utolsó hetében nem igazán kedveznek a bolygók főként ezeknek a csillagjegyeknek. Számos nehézség, kihívás, problémás helyzet elé állíthatja őket most az élet. S ezért is érzik majd annyira kimerítőnek az előttük álló napokat. Szerencsére ez a hét sem tart örökké. Szóval, türelem, hamarosan újabb fordulatok következnek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint ezúttal nem a legjobb hétre számíthatsz. És akkor finoman fogalmaztunk.

A Kosnak figyelnie kéne a gondolataira a héten

Kedves Kos! Számtalanszor tapasztalhattad, hogy gondolataiddal mennyire erősen alakítod a hangulatodat, az egész napodat, s valójában az életedet. Amikor feszíted magadat belülről, s folyamatosan – nem mellesleg teljesen fölöslegesen – agyalsz, mindig a negatív gondolatok csapdájában találod magad. Ezen a héten különösen hajlamos lehetsz magadat ostorozni. Szóval, most mindennél fontosabb, hogy észrevedd a negatív gondolatokat, s minél előbb leállítsd azokat. Te is tudod, mennyire kimerítő, amikor fölöslegesen agyalsz. Később mindig rájössz, semmi értelme nem volt az egésznek. Hidd el, most sincs. Csak magadat bántod és akadályozod vele.

Kimerítő hét vár ezekre a csillagjegyekre a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

A Rák a múltat próbálja elengedni a héten

Kedves Rák! Nagyon sokat fejlődtél, tanultál az elmúlt időszakban, de még nincs vége a tapasztalatok szerzésének. Számtalan váratlan változást éltél meg már eddig is, pedig alig vársz a nyugalomra. Nem véletlenül érzed magad annyira kimerültnek. S még ezen a héten sem pihenhetsz. Továbbra is keményen és elszántan kell tenned a dolgod, még ha úgy is érzed, széllel szemben haladsz. Próbálj most csak előre tekinteni, a hét legfontosabb feladata, hogy túllépj a múlton. Bármi is történt, fogadd el, hogy nem tudsz változtatni rajta. Engedd el, könnyíts a lelkeden. Legyél még kitartó, hamarosan láthatod a fényt az alagút végén.

A Nyilas nem találja a helyét a héten

Kedves Nyilas! Még ezen a héten sem találod a helyedet, s úgy érzed, minden összezavarodott benned. Nem véletlen, hogy semmihez sem érzel igazán most kedvet, motivációt. A görcsös próbálkozás helyett inkább magadra figyelj. Vajon mire pazarlod fölöslegesen az időt? Mire vágysz a lelkedben a leginkább? Próbálj értelmes és elérhető célokat tűzni magad elé. Csak egészen aprókat, hogy meg is tudd valósítani azokat, s erőt meríthess az apró sikerekből is. Minél inkább erőlteted a jó kedvet, annál kimerültebbnek érzed magad. Egyszerűen csak figyelj a jelen pillanatra ezen a héten. S leginkább a saját vágyaidat kövesd, ne akarj most másoknak szívességet tenni.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top