Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz ezen a héten

Ezek a csillagjegyek a szerencse szülötteinek érezhetik magukat ezen a héten. Szuper szerencsés fordulatok várnak rájuk a horoszkóp szerint. Te köztük vagy?

Augusztus első hetében a Nap az életvidám és magabiztos Oroszlán jelében jár, amelyhez csatlakozik a kommunikáció bolygója, a Merkúr is. A szerelem, a szépség bolygója, a Vénusz pedig az érzékeny és odaadó Rák jelében folytatja útján ezen a héten. A következő csillagjegyeknek különlegesen szerencsés lehetőségeket jeleznek ezek a változások.

Ha te is a következő jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint szuper szerencsés hét vár rád. Most tényleg bármi összejöhet, amit csak elképzelsz magadnak…

A Kos nagyon szuper hétre számíthat

Kedves Kos! Az elmúlt hetekben sem volt okod panaszra, de mostantól még szuperebb lehetőségekre számíthatsz. Egyre jobb napok várnak rád, bármit elérhetsz, amit kitalálsz magadnak. Öröm, boldogság, szerelem, flört jellemzi a hetedet, s most tényleg az a legfontosabb, hogy élj meg minden jót, amit az élet felkínál neked. Vajon mi az, amire oly régóta vágysz, de eddig még sosem engedted meg magadnak? Itt az ideje az önfeledt szórakozásnak. Legyél könnyed és igazán bátor, és tedd meg magadnak a szívességet, hogy csak a jóra, a szerencsédre figyelsz. Tényleg megérdemled!

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szerencsésnek érezhetik magukat ezen a héten

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szerencsésnek érezhetik magukat ezen a héten (fotó: Getty)

A Rák vonzóbbnak érzi magát, mint valaha

Kedves Rák! Lesz is miért vonzónak érezni magad, hiszen ezen a héten a jegyedbe lép a Vénusz bolygós, s beragyogja a lelkedet. Nem véletlenül leszel egyre magabiztosabb, de a szívedet átmelengeti a szeretet. Ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, legyél minél nyitottabb az ismerkedésre. S ha párkapcsolatban élsz, a párod is észreveszi a vonzerődet, a különleges kisugárzásodat. A nyár a felhőtlen öröm és boldogság időszaka. S neked végre ideje lenne megengedi magadnak a valódi szerelmet és szeretet… 

Az Oroszlán a mennyekben érzi magát ezen a héten

Kedves Oroszlán! Talán magadat is megleped ezen az augusztusi héten. Most van a születésnapod, ez az időszak most kizárólag rólad szól. Legyél minél magabiztosabb, érezd, hogy az élet és a bolygók neked kedveznek. Talán kicsit érzékenyebb is leszel, mint általában, hiszen a telihold rád is erőteljesen hat, de most még ez sem szegi a jó kedvedet. Kihozhatod magadból a legtöbbet, a legjobbat, és persze arra is rájöhetsz, mennyire szerethető és pozitív ember vagy. Te imádod, amikor felnéznek rád a többiek, amikor sokan vesznek körül. Éld meg, tényleg jár neked!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top