nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek felemelő lesz a hét

Csillagjegyek, akiknek felemelő lesz a hét

Egész jó hetet ígérnek a csillagok a következő jegyeknek.
Csillagjegyek és a jövő hét

Bika

Ezen a héten végre a tettek mezejére lépsz. Jól is teszed, hiszen minden lépésed jól sül el. A szerencse most tényleg veled van, és mindenben a segítségedre lesz. Halld meg a körülötted lévők hangját is, hiszen remek tanácsokkal fognak ellátni. Szerencsére két lábbal állsz földön, egyre pontosabban látod a céljaidat. Ez a hét tökéletes alkalom, hogy lefektesd az alapokat, amire aztán kedved szerint építkezhetsz. Izgalmas hét vár rád, de te ezt is meg fogod ugrani. A következő napokban tett cselekedeteid még a jövő évedre is hatással lehetnek.

Mérleg

Nagyszerű fordulatra számíthatsz ezen a héten. Jobban rálátsz az életedre, a lehetőségeidre. Sokkal jobban fogod érezni magad, hiszen végre sikerül letenned egy óriási lelki terhet, amire nem volt lehetőséged az elmúlt időszakban. Ennek hatására megkönnyebbülsz és valósággal kivirulsz, ismét valódi önmagad leszel. A héten visszakapod a magabiztosságod, és fellépésed is sokkal megnyerőbb lesz. Az önbizalom sugározni fog belőled, amit a munkahelyeden sem hagynak majd szó nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top