nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kikészülnek a Skorpió havában

Ezek a csillagjegyek kikészülnek a Skorpió havában

A Nap a Skorpió jegyébe lépett 2023. október 23-án 12 óra 35 perckor, és tovább halad a Nyilas csillagjegy előterébe.

Oroszlán

Most nem engedheted meg magadnak, hogy figyelmen kívül hagyd az érzelmeidet. Te alapvetően az a típus vagy, aki szeret a középpontban lenni, és te mindig a ragyogó és vidám énedet mutatod még akkor is, amikor nem érzed magadat igazán topon. Skorpió havában képtelen leszel titkolni, amit valójában érzel. De ezzel nincs is semmi baj, az nem bűn, ha megmutatjuk a gyengeségeinket, mert a körülöttünk lévő emberek csak úgy tudnak nekünk segíteni. Mély átalakulást tapasztalhatsz meg önmagadban, ami könnyen lehet, hogy kezdetben nagyon rosszul érint téged. De hamarosan rájössz, a legmélyebb pontról lehet a legmagasabbra eljutni. Kitartást ehhez az óriási önismereti rögös úthoz!

Skorpió hava, amit megszenvednek a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Skorpió hava arra késztet, hogy magadba tekints, hogy kicsit bezárkózz. Valójában rád is fér, hogy némi szünetet tarts, és visszavégy az eddigi nagy lendületedből. A Skorpió hava felemelő és nehéz élményekkel is ajándékoz, ami fájdalmakkal, nehézségekkel jár majd. Az Oroszlánhoz hasonlóan sohasem tapasztalt lelki átalakuláson mész át ebben az időszakban. Mindent sokkal jobban értékelsz ezután. Nem lesz könnyű, de meg tudod csinálni, és utána már tényleg kinyílik a világ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top