nlc.hu
Horoszkóp

Izgalmat hoz a Skorpió hava

Meglepő fordulatot hoz Skorpió hava

Október 21-én átlépünk a Mérlegből a Skorpió havába. Nézzük, mit jelent ez!

Mélyre menni

A Skorpió a 8. állatövi jegy és sokan aggodalommal tekintenek rá, nem is véletlenül. A Skorpió nagyon mélyre, a dolgok legmélyére tud menni és ez sokszor nehéz vagy fájdalmas. Viszont előremutató és hasznos is, mert, ha az ember megismeri, amitől fél, már nem biztos, hogy továbbra is félni fog tőle, hiszen csak az ismeretlentől félünk. Erről fog szólni ez az időszak.

Skorpió hava

(Fotó: Getty Images)

Átérezni a dolgokat

A Skorpió mindig arra törekszik, hogy meglássa, megértse és még inkább átérezze a valódi indokokat, belső működéseket. A saját magáét és másokét is. Ebben az időszakban mindenkinek lehetősége lesz erre.

Megismerni a főnixet

A Skorpió nem csak hatalmas mélységeket, de óriási magasságokat is képes megélni, és ez a kettő összefügg. Nem véletlenül a főnix a csillagjegy egyik jelképe. Ezt a belső főnixmadarat most mindenki megismerheti magában. Nem leszünk középen érzelmileg, leszünk viszont nagyon mélyen, de nagyon magasan is. Az mindenkinek a saját döntése, hogy melyikre fókuszál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top