nlc.hu
Horoszkóp

7 tanács, hogyan csábíthatod el a Skorpiót

Legyél titokzatos, ha el szeretnéd csábítani a Skorpió férfit

A Skorpió csillagjegyű pasik elcsábításának egy titka van: hagyd magad, hogy ő csábítson el!

A legszenvedélyesebb, legszexibb csillagjegy hímnemű szülötte semmi mást nem szeret annyira, mint amikor ő irányít. Éppen ezért, ha Skorpió (október 23. – november 21.) a kiszemelted, nincs más dolgod – csak úgy alakítani a dolgokat, hogy minden általa történjen. Jegyzetelj, és ne félj, nem mondjuk el neki!

randevúzó pár

Kemény dió elcsábítani a Skorpiót, de megéri / Fotó: Unsplash

1. Hagyd, hogy irányítson

Ez a játszma igényel némi rafinériát, ugyanis imádja a kihívásokat, de közben szereti, ha ő alakítja a helyzetet. Mindig éreztesd vele, hogy figyeled őt, de soha ne úgy csináld, hogy az zavarja. Ha élvezettel játszol, a jutalmad még nagyobb lesz.

2. Ne rejtsd el a testiséget

Ha valaha arról álmodoztál, hogy úgy mész randira valakivel, hogy a ballonkabát alatt csak fehérneműt viselsz: vele ezt megteheted! Éld meg a testiséget, szeresd önmagad, és mutasd ki, milyen magabiztos vagy a testedben. Imádni fogja.

3. Szabadítsd fel a belső szexistennőt

Most minden apró csábító trükköt bevethetsz, amit életedben szerettél volna kipróbálni. Illatok, ízek, világítás. Extra ruhák, fehérnemű, ezernyi gyertya. Minden, ami felkelti az izgalmat, az érdeklődést, a Skorpiónál a legjobb hatást fogja kiváltani.

4. Maradj titokzatos

A Skorpiót ez meg fogja vadítani. Ő maga zárkózott, és szereti a titokzatosság ködébe burkolni magát. Viszont azt is szereti, ha a partnerében rejtőzik egy kis talány. Nyílj meg felé, bátran fedd fel önmagad: de jót tesz a vele való kapcsolatnak, ha egy pici szeletét az életednek magadnak tartogatod.

5. Éreztesd, hogy komolyan gondolod

Az egyik legféltékenyebb jegy, ami érzékeny lelkéből, de macsó viselkedéséből fakad. Nem vallaná be, de nagyon vágyik a biztonságra, és ha rendkívüli módon vonzódik hozzád, az első találkozótól kezdve fél, hogy elveszít. Ne akard féltékennyé tenni, ne hagyd kételkedni: legyél ott mindig, testben és lélekben.

6. Legyél önmagad

A csábító játszma nem arról szól, hogy másnak tetteted magad. Csakis igazat mondj magadról, őszintén és egyértelműen. Ossz meg vele egy olyan titkot, egy olyan gondolatot, amit soha, senkinek nem mertél elmondani. Biztos helyen lesz nála, és ezzel a bizalmát is elnyered.

7. Mutasd meg, hogy erős vagy

Legyél erős, független. Ez úgy is lehetséges, hogy közben az övé marad az irányítás. Érezze, hogy tudod, mire van szükséged, és ezt megosztod vele. Érezze, hogy melletted biztonságban lehet: tudod ki vagy, mit akarsz, és legyen bármilyen szenvedélyes a kapcsolat, mindig ugyanez az izgalmas, csábító, határozott nő maradsz.

(via scorpiomansecrets)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top