nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy igazi lelki társai

Találd meg a lelki társad, ha Rák, Skorpió vagy Halak vagy!

Ha hallgatsz a megérzéseidre, megtalálhatod azt az embert, aki életed végéig társként kísér.

A lelki társadat nem könnyű felismerni, sokszor a megérzések is hamisnak bizonyulnak. De az asztrológia segíthet, hogy mely csillagjegyek közt találod őt. Karmikus szál köt össze vele, és sokszor gyanús véletlenek segítségével keresztezitek egymás útját. Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak csillagjegyben születtél, közöttük találod meg a társadat.

szerelmespár vízparton

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Lelki társad lehet: a Bika, vagy a Skorpió
Fontos számodra a hasonló értékrend, és hogy a párod gondoskodó legyen: rólad és majdani közös családodat is védelmezőn ölelje körül. A párkapcsolat mindennél fontosabb neked, ezért különösen számít, hogy megtaláld azt, akivel leéled az életed. Ebben a két jegyben megtalálod érzékeny, lángoló szívű párodat.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Lelki társad lehet: a Halak, vagy a Szűz
Mindenképp olyan társra van szükséged, akivel el tudsz mélyülni az élet dolgaiban, és a saját érzéseidben is. Ez utóbbi azért fontos, mert nehezen nyílsz meg, és nem tudsz olyasvalakihez kapcsolódni, aki előtt nem fedheted fel az érzelmeidet. Bátor vagy és szenvedélyes, sok türelem kell hozzád: ezt mind el kell fogadnia.

Halak (február 19. – március 20.)

Lelki társad lehet: a Rák, vagy a Bika
Elfogadó kedvesednek nem jelent majd gondot, hogy mennyire érzelmes és érzékeny lélek vagy. Tiszteli és inspirálja majd a kreativitásodat, veled együtt rajong a művészetekért. Hosszas beszélgetéseitek átszövik a napjaitokat, és amikor szükséges, lerángat a földre, vagy helyetted is két lábbal áll a realitás talaján. 

(via bustle)

Ezt olvastad már?

Ismerd fel a lelki társadat!

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top