nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megszenvedik a Skorpió havát

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz egyszerű a Skorpió hava

Ezeknek a csillagjegyeknek komoly kihívásokat, nehézségeket hoz a Skorpió hava, ami október 25-én kezdődik.

Kos

Az elkövetkező hetekben szembe találhatod magadat az árnyékszemélyiségeddel. Ne ijedj meg, bármit is látsz, tapasztalsz. Valójában jobb helyzetben vagy a többieknél, hiszen uralkodó bolygód, a Mars a Skorpió jegy uralkodója is. Éppen ezért a Skorpióhoz hasonlóan te is nagyon mélyen érző típus vagy, ugyanakkor a te érzelmeid jóval egyértelműbbek, tisztábbak. De éppen az okoz most nehézséget, hogy őszintén megmutasd az érzéseidet, és valódi önmagad lehess. Kicsit zavarodottnak érezheted magad, nem igazán találod most a helyedet.

Skorpió hava a csillagjegyeknek

Fotó: Vera Kevresan / EyeEm/Getty Images

Oroszlán

Az elkövetkező hetekben nem engedheted meg magadnak, hogy figyelmen kívül hagyod az érzelmeidet. Te alapvetően az a típus vagy, aki szeret a középpontban lenni, és mindig a ragyogó és vidám énedet mutatod még akkor is, amikor nem érzed magadat igazán topon. A Skorpió havában képtelen leszel titkolni, amit valójában érzel, és nem is kéne sem a családod, sem a szeretteid előtt bizonygatnod, hogy minden a legnagyobb rendben, amikor nincs így.

Nyilas

Talán magadat is megleped, mennyire jól tudsz most titkot tartani. Semmi kedved a pletykákhoz, de valójában még a társasághoz sem. A Skorpió hava mégis arra késztet, hogy magadba tekints, hogy kicsit bezárkózz, ez pedig titkolózással is járhat. Valójában rád is fér, hogy némi szünetet tarts, és visszavégy az amúgy erős lendületből. A Skorpió hava mindenkor katartikus élményekkel ajándékoz meg annak ellenére is, hogy először a nehézségeket, a fájdalmat érzed. Viszont az év egyetlen más szakaszában sem tapasztalhatod meg azt a fajta lelki átalakulást, amire ez az időszak ösztönöz. Mindent sokkal jobban értékelsz ezután.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top