Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a Skorpió havának nyertesei

A Skorpió hava október 23-án kezdődött és egészen november 21-ig tart. Ezek a csillagjegyek az időszak legnagyobb nyertesei. Ők azok, akik remek hónap elé néznek, számukra a csillagok szuper lehetőségeket tartogatnak. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Rák végre kibújhat a páncéljából

skorpió hava rák horoszkóp nyertes csillagjegyek

Kedves Rák! Sok mindenen mentél át az elmúlt időszakban, talán az anyamedve szerepét is magadra kellett venned, ami egyáltalán nem volt könnyű feladat. Ideje megveregetned a saját válladat, megérdemled az elismerést. Mindenkor ösztönzően, bátorítóan hatsz a többiekre, de a mi a helyzet veled? Hidd el, nagyon is boldog leszel, ha most önmagadért teszel elsősorban. A Skorpió havának pontosan ez a legfontosabb üzenete. A Jupiter és a Vénusz az ötödik házadra sugároz pozitív fényszögeket, amelyek a kreativitásodat, a szenvedélyt, az örömet, a romantikát erősítik az életedben. Éppen ideje, hogy magadra figyelj, a saját igényeiddel törődj elsősorban, amelynek köszönhetően a kisugárzásod is egészen más lesz, mint korábban. Ragyogsz és kivirulsz, éld és élvezd az életedet, flörtölj bátran, senki sem tilthatja meg, hogy jól érezd magad. Ez most a legfontosabb.

A Skorpió élete nagyot fordul

skorpió hava skorpió horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Skorpió! Először is boldog születésnapot, eljött végre a te időd. Most igazán nagyszerű lehetőségek és időszak vár rád. Ugye, máris érzed a pezsgést a véredben? A Jupiter ugyan kilép a jegyedből október 8-án, de ettől csak még jobban érzed majd magadat. Addig is igazán szerencsés fordulatok történnek veled. A Nap a jegyedbe érkezett, és most valóban rád szórja a sugarait, lehetőséget adva, hogy ismét jókedvedre derülhess, és újra úgy érezhesd, valóban az élet napos oldalán állsz. Nagyot fordul veled a világ, végre ismét tudni fogod, ki is vagy te, és mi a legfontosabb feladatod az életedben. Szinte megremeg a lábad alatt a talaj, de most a jó értelemben. A sarkadra állsz, és megvalósítod mindazt, amire igazán vágysz. Remek hónap előtt állsz, és nagyon hálás leszel mindazért, ami történik veled. Készen állsz a változásokra?

Nagy kaland vár a Skorpió havában a Halakra

skorpió hava halak horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Halak! A legjobb úton haladsz, ráléptél a saját ösvényedre. Egyenesben vagy, a cél felé tartasz. Nos, hogy érzed magad? Egyre jobban, igaz? Nem véletlenül, hiszen a Nap rád is csodás energiákat szór. A kilencedik házad kap remek fényszögeket, amely magasabb szintű tanulásra, filozofikus gondolkodásra késztet most téged. A Skorpióban havában igazán nagy dolgokra lehetsz képes. A csillagok áldását élvezheted, fogadd el, élj vele. Az előző hetek, hónapok talán túl sokat követeltek tőled, de túlélted, átléptél a nehézségeket. Most már megérdemled, hogy learasd a babérokat. Valójában minden folyamatosan változik körülötted, te pedig ugyanígy fejlődsz és erősödsz. Az év legjobb időszaka előtt állsz. Gondolkodtál már rajta, hogy beiratkozz egy tanfolyamra? A csillagok támogatnak benne. Izgalmas belső utazás vár rád. Készen állsz, hogy újabb lépcsőfokra lépj? Most megteheted.

skorpió hava nyertes csillagjegyek

Ezekre a csillagjegyekre bámulatos lehetőségek várnak a Skorpió havában (Thinkstockphotos)

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top