nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a Skorpió havának nyertesei

Ezek a csillagjegyek a Skorpió havának nyertesei

Ezek a csillagjegyek az időszak legnagyobb nyertesei.

Skorpió

Most igazán nagyszerű lehetőségek és időszak vár rád. Ugye, máris érzed a pezsgést a véredben? A Jupiter ugyan kilép a jegyedből október 8-án, de ettől csak még jobban érzed majd magadat. Addig is igazán szerencsés fordulatok történnek veled. A Nap a jegyedbe érkezett, és most valóban rád szórja a sugarait, lehetőséget adva, hogy ismét jókedvedre derülhess, és újra úgy érezhesd, valóban az élet napos oldalán állsz. Nagyot fordul veled a világ, végre ismét tudni fogod, ki is vagy te, és mi a legfontosabb feladatod az életedben. Szinte megremeg a lábad alatt a talaj, de most a jó értelemben. A sarkadra állsz, és megvalósítod mindazt, amire igazán vágysz. Remek hónap előtt állsz, és nagyon hálás leszel mindazért, ami történik veled. Készen állsz a változásokra?

Skorpió havának nyertesei

(Fotó: Getty Images/scaliger)

Halak

A legjobb úton haladsz, ráléptél a saját ösvényedre. Egyenesben vagy, a cél felé tartasz. Nos, hogy érzed magad? Egyre jobban, igaz? Nem véletlenül, hiszen a Nap rád is csodás energiákat szór. A kilencedik házad kap remek fényszögeket, amely magasabb szintű tanulásra, filozofikus gondolkodásra késztet most téged. A Skorpióban havában igazán nagy dolgokra lehetsz képes. A csillagok áldását élvezheted, fogadd el, élj vele. Az előző hetek, hónapok talán túl sokat követeltek tőled, de túlélted, átléptél a nehézségeket. Most már megérdemled, hogy learasd a babérokat. Valójában minden folyamatosan változik körülötted, te pedig ugyanígy fejlődsz és erősödsz. Az év legjobb időszaka előtt állsz. Gondolkodtál már rajta, hogy beiratkozz egy tanfolyamra? A csillagok támogatnak benne. Izgalmas belső utazás vár rád. Készen állsz, hogy újabb lépcsőfokra lépj? Most megteheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top