nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hét

Ezek a csillagjegyek elveszettek lesznek a héten

Ezek a csillagjegyek megerőltető napokra számíthatnak.

Kos

A tanulásnak, a fejlődésnek sosincs vége, hiszen folyamatosan tapasztalsz, változol, és számos újdonságot tár eléd az élet. Te olyan típus is vagy, aki mindig a következő lépésen gondolkodik. Mivel inkább előre szeretsz tekinteni, többnyire a múlton könnyedén túl tudsz lépni. Ezen a héten nosztalgikus hangulatba kerülsz, és talán eleinte nem is érted, miért szembesít az élet a múltbeli eseményekkel. Nos, azért, hogy elengedd mindazt, ami akadályozhat a céljaid elérésében.

Csillagjegyek és a hét

Fotó: Getty Images

Ikrek

Érdemes picit türelmesebbnek lenni magaddal, és mindazzal, amibe energiát szeretnél fektetni. Talán úgy érezheted, meghaladja az erődet, a képességeidet a feladat, amit meg kell oldanod ezen a héten. Mégse add fel, és ne veszítsd el a hitedet sem! Most csak a kitartás, a türelem vezet célra. Próbáld megérteni, elfogadni, hogy egyetlen éjszaka alatt nem változtathatod meg az életedet. A sikerhez ennél jóval több időre van szükséged.

Nyilas

Ezen a héten talán elveszíted a fonalat, és nem pontosan látod, merre és hogyan kellene haladnod tovább. Az is elképzelhető, úgy érzed magadat, mint aki szüntelenül hajtja a mókuskereket, miközben az egésznek semmi értelme. Mielőtt elbizonytalanodnál, próbálj picit befelé figyelni. Vajon mit súgnak az ösztöneid? Időnként valóban úgy tűnhet, hogy teljesen fölöslegesen fektetsz energiát bizonyos dolgokba. Ez a mostani is ilyen. Ettől függetlenül haladj tovább a magadnak kijelölt úton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top