Ezt hozza a csillagjegyeknek a mai teljes napfogyatkozás

Bagaméri Viki | 2024. Április 08.
Az április 8-ai teljes napfogyatkozást látni nem, de érezni Magyarországon is lehet majd. Nézd meg, a te csillagjegyedre miként hat a ritka jelenség!

Magyar idő szerint nem sokkal este fél hét után veszi kezdetét a teljes napfogyatkozás, amit Észak- és Közép-Amerikában lehet teljes pompájában megcsodálni. Nálunk sajnos nem mutatja meg magát, arra azonban jobb előre felkészülni, amit az egyes csillagjegyeknek tartogat.

Az, hogy a Kos jegyében járó nap egy kis időre elsötétül, legerőteljesebben a Kos, a Rák, a Mérleg és a Bak jegy szülöttjeire, illetve az ilyen aszcendensű egyénekre hat, de a többiek sem maradnak ki a játékból.

A teljes napfogyatkozás feszültséget és felfokozott érzelmeket hoz magával. A Nap, ami az egó, az öntudat, a férfi princípium és a magabiztosság egyik szimbóluma, ma valamelyest háttérbe szorul, ráadásul épp a határozott, céltudatos és heves Kos jegyében, ami alapvetően nem viseli jól, ha megpróbálják elhallgattatni.

Mit hoz a csillagjegyeknek a napfogyatkozás?

Ahhoz, hogy ne legyenek felesleges összezördülések, a legjobb az lenne, ha ma, és az elkövetkező pár napban mindenki tudatosan odafigyelne arra, hogy kontrollálja az érzelmeit, visszafogja az indulatait és gondolkodjon, mielőtt beszélne.

Pozitívumként élheti meg mindenki ezt a rövidke visszavonulást, amit érdemes befelé figyelésre, az öntudat és az önszeretet erősítésére használni. 

Ne lepődj meg, ha a környezetedben élőket paprikásabb hangulatban találod, és azon se akadj fenn, ha úgy tűnik, hogy most mindenki csomót keres még a kákán is. Nem szerencsés ez a nap fontos döntések meghozatalára, és ha lehet, jelentős új fejezetet se ma nyiss az életedben.

teljes napfogyatkozas
teljes napfogyatkozas (1)
teljes napfogyatkozas (3)
teljes napfogyatkozas (2)
teljes napfogyatkozas (4)
teljes napfogyatkozas (5)
teljes napfogyatkozas (6)
teljes napfogyatkozas (7)
teljes napfogyatkozas (8)
teljes napfogyatkozas (9)
teljes napfogyatkozas (10)
teljes napfogyatkozas (11)

Nyitókép: Getty Images – Romolo Tavani

Exit mobile version