Erősít és támogat a holderő – Heti holdhoroszkóp 2024. július 10-16.

Chandra | 2024. Július 10.
A növő Hold energiája segíthet bármiben, amit erősíteni szeretnénk életünkben.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 10.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Bár nyár van és lehet, hogy éppen szabadságodat töltöd, azért lehet, hogy így is jól jöhet egy kis hatékonyság. Biztos találunk mára olyan tevékenységet, melyben hasznossá tehetjük magunkat, ráadásul a ma befektetett energiánk sokszorosan megtérülhet.

CSÜTÖRTÖK – július 11.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Ma is hasznossá teheted magad, alkoss, sokszorozd meg a javakat. Ha jól osztod be az időt, olyan lesz, mintha a nap jóval több órából állna. Persze lehet, hogy ennek ellenére sem érzed magad teljesen elégedettnek. Próbáld jobban értékelni a kis eredményeket is.

PÉNTEK – július 12.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 04:70-től Mérleg

Ma semmiképp se feledkezz meg egy alapos szellőztetésről. Persze a rekkenő hőségtől jó lenne megóvni a lakást, de hajnalban talán be tudunk engedni egy kis frissítő levegőt. Ha kinti programra vágysz, a holdállás ezt mindenképp támogatja, de a sugárzó napsütés sajnos elég ellenérv, attól óvakodni kéne…

SZOMBAT – július 13.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ma mindenképp ki kéne elégíteni kultúra iránti igényünket. Ha már nincs is lehetőség jegyet vagy belépőt venni, a net is lehet vészmegoldás, nem beszélve egy magával ragadó könyvről. A jó társaságot se vesd meg. Bármit is teszel, a lényeg, hogy találd meg a megfelelő egyensúlyt.

VASÁRNAP – július 14.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 16:54-től Skorpió

Törekedjünk ma a harmóniára és békére. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, ne félj kompromisszumot kötni, most ez lehet az előrevivő megoldás. Lehet, hogy elsőre nem hoz 100 százalékos megoldást, de ha csak közelítitek az álláspontotokat egymáshoz, már az is segíthet.

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – július 15.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Mára érdemes időzíteni a locsolást. Ha egy kis tápanyagot is juttatsz a muskátlik és szobanövényeid földjébe, most nagyobb hatékonysággal szívódnak fel. Ha másokkal kommunikálsz bármilyen ügyben, mindenképp őrizd meg hidegvéredet és nyugalmadat. A támadás most biztos nem visz előbbre.

KEDD – július 16.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Érzések és érzelmek áradására számíthatunk ma, akár olyan reakciókat is adhatunk, amin mi magunk is meglepődünk. Ha úgy érzed, fenyegetnek, próbáld előbb tisztázni a dolgot, ne csapd le egyből a másikat. Fektess energiát azokba a dolgokba, témákba, melyet táplálni, éltetni szeretnél, most busásan megtérül minden befektetett energia.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version