Kisállathoroszkóp: ezt árulja el kedvencedről a csillagjegye

nlc | 2024. Július 12.
Az asztrológia ugyanúgy vonatkozik a kis kedvenceinkre, akárcsak ránk.

Kos

A Kos kisállatok szeretik a pörgést, nagyon aktívak, ráadásul nagyon jól kijönnek más állatokkal is, és azokkal az emberekkel, akik szívesen mókáznak velük.

Bika

A Bika kisállatok számára fő a kényelem, ezért fontos, hogy az otthonunkban legyen számukra kialakítva egy hely, ahol tökéletesen érezhetik magukat. Nem meglepő módon a Bikák eléggé makacsok és önfejűek, ezért ne lepődj meg, ha picit nehéz kezelni a kedvenced.

Ikrek

Az Ikrek állandóan, megállás nélkül ugatnak, de nagyon szeretik, ha beszélünk hozzájuk, kiváló hallgatóságok és nagyon igénylik a társaságot.

Rák

A Rák kis kedvenceknek a világ közepe a gazdi. A szeparációs szorongás is gyakran felmerül esetükben.

Oroszlán

Az Oroszlán kisállatok kedvelik a nagy társaságot is, mindenkit kedvesen üdvözölnek. Igazi falkavezérek, akik szeretik, ha csak velük van foglalkozva.

Szűz

A Szűz kisállatokból, főleg a kutyákból kiváló munkakutyák válhatnak. Könnyen tanulnak és imádják, ha azért dicsérik őket, mert valamit jól csináltak.

Mérleg

A Mérleg kedvencek nagyon jófejek! Nem csak a gazdájuk iránt éreznek feltétel nélküli szeretetet – horoszkópjukhoz hűen igazságosan mindenkit elárasztanak kedvességgel.

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió kisállatok a leghűségesebbek, viszont eléggé titokzatosak is. Imádják elrejteni a játékaikat, amelyeket aztán valódi kincsként őriznek.

Nyilas

A Nyilas kedvencek a legszórakoztatóbbak, azaz folyton produkálják magukat, imádnak új trükköket tanulni és rendkívül intelligensek is. Kell hozzájuk energia, nem is kevés.

Bak

A Bakok nagyon megfontoltan és bölcsen viselkednek, nyugodt természetűek, sokszor inkább csak figyelik, ahogy más állatok játszanak. Ők elvannak a maguk békéjében. 

Vízöntő

A Vízöntők akkor érzik magukat a legjobban, ha másoknak segíthetnek. Nagyon bátrak, segítik a többi társukat, kiválóan elvannak falkában és nagyon intelligensek is.

Halak

A Halak kisállatok rajongással szeretik gazdájukat, aki ha jelen van, más létezéséről tudomást sem vesznek. Ha sokáig egyedül maradnak, megsértődnek.

via

Exit mobile version