Kék Holdra várva – Heti holdhoroszkóp 2024. július 17-23.

Chandra | 2024. Július 17.
Vasárnap köszönt ránk a kék telihold, de ne engedjünk a megelőző feszültségnek vagy idegességnek.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 17.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 03:25-től Nyilas

Bármilyen meleg van még ma is, lehet, hogy valamilyen aktivitásra vágysz. Ez jól jöhet, ha ügyeidet kell intézni, de próbálj mindenben helyes mértéket tartani. Bár ha hirtelen lehetőséged adódik egy váratlan utazásra vagy akár csak egy be nem tervezett érdekes programra, semmiképp se mondj nemet!

CSÜTÖRTÖK – július 18.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Ha még sok tennivalód akad erre a hétre, igyekezz beletenni minél több mindent a mai napba. Ha kellőképpen inspirálod a többieket, még az is előfordulhat, hogy nem egyedül kell mindent befejezned, hanem segítséged is akad – együtt többre juttok. Közben megbeszélhetitek a világ dolgait.

PÉNTEK – július 19.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 10:15-től Bak

Ma reggel még remekül haladhatsz minden dolgoddal, érdemes korábban is felkelni, mint szoktál és még a nagy hőség előtt felpörögni. Utána pedig inkább húzódj hűvösebb helyre és szentelj figyelmet az apróbb részleteknek, az elvarratlan szálaknak. Ne maradjon semmi a nyakadon hétvégére. Ráadásul, ha ezt látja a főnököd, biztosan értékelni fogja…

SZOMBAT – július 20.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Bár ránk köszönt a hétvége, ma mégis higgadtabbak, fegyelmezettebbek lehetünk. Ez talán segít abban is, hogy uralkodjunk a közelgő telihold okozta esetleges belső feszültségünkön. Találj olyan lazulós, könnyed szórakozást, ami segít megnyugodni és relaxálni.

VASÁRNAP – július 21.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Bak, 13:42-től Vízöntő

Ma van a kék telihold napja. Ez igazából nem azt jelenti, hogy kék színű a Hold, hanem az együttállás ritkaságára utal az elnevezés, ebben a hónapban ugyanis már másodjára köszönt ránk a telihold. Mindenesetre ma különösen ügyeljünk a család békére és szeretteinkkel való kötelékre, nem lenne jó senkit magunkra haragítani.

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – július 22.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Az elmúlt napok szigorúsága és fegyelmezettsége után ma engedhetsz kicsit a gyeplőn, válts át sétalovaglásba. Közben szánj időt arra is, hogy végiggondolod nagyszabású terveidet és csak azokra koncentrálsz most, melyek legalább egy kicsit a megvalósítás talaján állnak. A teljesen lehetetlen dolgokat jobb lenne elengedned…

KEDD – július 23.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 15:22-től Halak

A nyár ellenére is lehetnek kötelezettségeink, de ne hagyjuk, hogy ezek túlzottan aggasszanak vagy egyenesen lehúzzanak minket. A legjobb, ha villámgyorsan teljesítünk mindent, aztán pedig szabadon átadhatjuk magunkat a választott jutalomnak, legyen az zene, film, olvasás vagy pont a szeretteinkkel való közös program.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version