Arccal az új célok felé – Heti holdhoroszkóp 2024. július 31-augusztus 6.

Chandra | 2024. Július 31.
A közelgő Oroszlán újhold szinte tálcán kínálja a lehetőséget, hogy új célokat fogalmazzunk meg és akár bele is vágjunk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 31.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Ma mindenképp szellőztess, tisztíts meg mindent a szél és a légáramlatok erejével. Engedj be friss levegőt a lakás legrejtettebb zugába is, lehetőleg persze még a hajnali vagy esti hűvösségből. Ha nem is vagy szabadságon, délutánra-estére érdemes olyan kikapcsolódást választani, ami feltölti szellemi energiáidat. Ha valamit régóta tervezel megtanulni vagy elolvasni, itt a remek alkalom.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 1.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 05:20-tól Rák

Szánj ma időt minden olyan tisztításra, amit vízzel tudsz végezni, legyen szó a lakásról vagy saját magadról, hajadról. Nagyszerű ez a nap az elengedésre, próbálj lépéseket tenni annak érdekében, hogy a lelkedet uraló negatív érzésektől megszabadulj. Ha kell, merd kibeszélni magadból a frusztrációt.

PÉNTEK – augusztus 2.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Különösen ügyelj arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz. Ha esetleg unod a vizet, frissen facsart citromlével dúsíthatod, ez a szomjadat is jobban fogja oltani. Ha különlegességre vágysz, néhány szelet uborkát tegyél az ivóvízbe, meglepően frissítő hatása lesz. Persze növényeidről se feledkezz meg, inkább bőségesen locsolj, mint gyakran, de keveset.

SZOMBAT – augusztus 3.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 13:12-től Oroszlán

Délelőtt fejezd ki szeretetteli érzelmeidet párod, családod, barátaid iránt. Ha valakivel tisztázatlan a helyzet vagy feszültség van köztetek, akár konfliktus is kialakult, ne vidd tovább ezt a terhet. Nem szégyen kezdeményezni és megtenni az első lépést, hogy mielőbb kitisztuljon a helyzet.

Délután érdemes céljaidon dolgozni és minél pontosabban körülírni, megfogalmazni a következő lépéseket. Merd vállalni a saját igényeidet és elképzeléseidet, akár fejezd is ki, persze minél udvariasabban.

VASÁRNAP – augusztus 4.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Oroszlán

Ne féljünk a legvadabb új célok megfogalmazásától sem. Legalább képzeletben fogalmazzuk meg magunknak, ez megadja majd a kezdő impulzust, hogy elinduljon a megvalósítás útján. Minél nagyobb a kezdeti impulzus, amivel berúgod az ajtót, annál gyorsabb hatásra számíthatsz.

Engedd beáramolni életedbe az új energiákat, melyek a legrejtettebb, eddig láthatatlan zugokból is a felszínre törhetnek és alakíthatják életed és napjaid alakulását.

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – augusztus 5.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 23:19-től Szűz

Fogadd nagyvonalúan és királyi méltósággal a mai nap kihívásait, hozzon bármit is a sors. Közben ne feledkezz meg a tegnap kitűzött új célodról, legyen az bármilyen apró, a lényeg az lenne, hogy már ma tegyél egy kis lépést a hozzá vezető úton. Ne keseredj el, ha ez szinte eltörpül az egész úthoz képest, csak abban gondolkodj, hogy egy napodba, pont a maiba, mi fér bele, amire aztán a nap végén büszke lehetsz.

KEDD – augusztus 6.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

A mai napot érdemes az aprólékos, gondos munkát igénylő feladatokra szánni. Azt is jobban bírhatjuk most, ha ezeket nem végezzük el egyetlen nagy svunggal, épp ellenkezőleg, szép komótosan, rendezetten, pontról pontra tudunk haladni. Ahogy egy puzzle darabkáit rakjuk szép sorban egymás után, míg végül összeáll a kép, olyan türelemmel és minden részletre kiterjedő figyelemmel haladhatunk ma előre.

Exit mobile version