Változást és válaszokat is hozhat a közelgő telihold – Heti holdhoroszkóp 2024. augusztus 14-20.

Chandra | 2024. Augusztus 14.
A hamarosan ránk köszöntő telihold jótékony elengedést és ezzel megnyugvást is hozhat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 14.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Bár még perzsel a hőség, azért valami könnyedebb mozgásformát beiktathatnánk ma – persze nem a tűző napon. Akár a hajnali, kora reggeli órák lehetnek a legalkalmasabbak egy kis aktivitásra. Akár már néhány könnyed jógagyakorlat is jó hatással lehet egész napodra.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 15.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 19:52-től Bak

Ma még minden téren aktív nap köszönthet ránk, de a hőségre való tekintettel csak óvatosan pörögjünk. Lehet ez egyébként szellemi aktivitás is, akár olvasás, akár tanulás is beleférhet a napba, most könnyebben beépül minden új ismeret.

PÉNTEK – augusztus 16.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Készülj elő gondosan a hosszú hétvégére, vagyis szedd össze minden önfegyelmedet és zárd le a befejezetlen feladatokat, intézd el a szükséges telefonokat stb., stb. Amennyire csak lehet, érj el a feladatlistád végére. Saját magadnak varázsolsz így nyugodt hétvégét, el nem tudod képzelni, később milyen hálás leszel ezért!

SZOMBAT – augusztus 17.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 23:44-től Vízöntő

Bár szombat van, ma mégis fegyelmezettebbek és visszafogottabbak lehetünk egy szokásos szabadnapnál, de a csendes, akár visszavonult pihenésnek is megvan az előnye. Azért lazíthatsz kicsit a gyeplőn, többet megengedve, mint egy szürke hétköznapon, nem kell magad kalodába zárnod. Az édességekkel azonban ma még bánj óvatosan és főleg mértékkel.

VASÁRNAP – augusztus 18.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Férjen bele a mai napba egy kis játék, önfeledt szórakozás, akár pároddal, akár a nagyobb családdal vagy baráti társasággal. Most be lehet pótolni, amit esetleg év közben elmulasztottatok vagy sehogy sem jutott rá idő.

HÉTFŐ – augusztus 19.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Vízöntő

A mai szabadnap lehetővé teszi, hogy felszabadultan, vidáman élvezzük családunk társaságát. Bár a mai telihold feszültséget is gerjeszt, némi önuralommal meg tudjuk őrizni a közös békét. Inkább nyeld le a békát, minthogy felboruljon a köztetek lévő, akár nehezen létrehozott harmónia.

A mai telihold csúcspontot hozhat, valami befejezését és lezárását is akár. Lehet, hogy zaklatottabbnak érezzük magunkat, mint más napokon, illetve az érzékenységünk is felerősödhet, ugyanolyan ingerre most mimózaként összerándulhatunk, ami máskor egyébként meg sem kottyan.

Lehet ma tervezgetni, de inkább az elengedés, rendezés, tisztulás irányába, vagyis ne most kezdjétek el építeni jövőtök alapjait. Az elengedés viszont olyan megkönnyebbülést hozhat, mely szinte szárnyakat ad majd a nyár hátralévő részére. Különösen akkor, ha feltett kérdéseinkre válaszokat is találunk.

Fotó: Getty Images

KEDD – augusztus 20.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 00:53-tól Halak

A mai ünnep talán jobban teret enged szárnyaló képzelőerődnek, mint egy szürke hétköznap. Merj kibontakozni és kiteljesedni. Vendéglátásra, vendégjárásra jó kis nap ez a mai. Élvezzétek felhőtlenül egymás társaságát és fonjátok szorosabbra családi és baráti kapcsolataitokat.

Exit mobile version