Nyugalomra és elengedésre int a Hold – Heti holdhoroszkóp 2024. augusztus 21-27.

Chandra | 2024. Augusztus 21.
Az elengedés, regenerálódás és a végtelen nyugalom is beleférhet a következő napokba.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 21.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Mára jótékonyan enyhülhet a hétfői telihold feszültsége, lazulj bele a napba. Arra azért legyen időd, hogy mindent kimoss, ami csak kezed ügyébe kerül, érdemes mára időzíteni a nagymosástól kezdve a felmosásig mindenféle vízzel való takarítást, ma hatékonyabb lehetsz az általánosnál.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 22.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 01:03-tól Kos

Ma már szedjük össze magunkat és vegyünk fel dupla tempót. Semmi aggodalom, ha jó ritmusban csapunk bele, bírni is fogjuk. Csak arra kell figyelni, hogy ne essünk a türelmetlenség csapdájába. Ha épp szabadságon vagy, akkor is találhatsz olyan elintéznivalót, melyet ugyan viszonylag gyorsan el lehet intézni, de nagyobb impulzus és energia szükséges hozzá.

PÉNTEK – augusztus 23.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Ma érdemes belecsapni nagyobb feladatba is, olyanba, amihez nagyobb lendület kell. Pörögj fel és tegyél a megvalósításba akár hirtelen, nagy energiát is, most ez biztosan hatékony lesz és meg is térül. Ne sajnáld tüzes energiáidat!

SZOMBAT – augusztus 24.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 02:01-től Bika

A szépítkezés, bőrradír, arctisztítás mind rendkívül hatékony lehet ma, jó, ha tudsz ezekre időt szánni. Különösen akkor, ha délutánra, estére kellemes találka vár. Mindenféle élvezetet érdemes betervezni az estébe.

VASÁRNAP – augusztus 25.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Ma folytathatod mindazt, amit tegnap elkezdtél és mindenképpen jusson idő az ellazulásra, a pihenésre és teljes kikapcsolódásra. Engedj el mindent, ami nyomaszt, törd meg a kínzó gondolatok láncát és lehet, hogy ezzel a pozitív érzelmeknek is utat engedsz.

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – augusztus 26.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 05:06-tól Ikrek

A jó kommunikációval több nehéz helyzetet is megoldhatunk. A fontos, hogy ne maradjunk a felszínen, igyekezzünk a dolgok mélyére látni és felfedezni az összefüggéseket, így alapjaiban orvosolhatjuk a problémát, nem pusztán felszíni kezelésként.

KEDD – augusztus 27.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Szánjunk ma időt a társasági élet valamelyik formájára. Keresd mások társaságát és igyekezz szorosabbra fűzni, megerősíteni kapcsolataidat. Találjuk meg a helyes egyensúlyt a társalgásban, ahol legalább annyira jó hallgatók vagyunk, mint beszélők.

Exit mobile version