Mit hoz ránk a telihold? – Heti holdhoroszkóp 2024. szeptember 18-24.

Chandra | 2024. Szeptember 18.
A telihold részleges holdfogyatkozás mellett érkezik, feszültséget, idegességet, komor gondolatokat keltve, de túlcsorduló érzelmeket is hozhat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 18.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Halak, 11:25-től Kos

Ma a teliholdat ma részleges holdfogyatkozás is kíséri. Emellett délelőtt még olyan holdhatások érhetnek, melyek szinte mindannyiunkban fokozzák az érzékenységet, aki pedig egyébként is elég érzékeny, akár túlzott feszültség is felléphet. Még az optimisták is komorabban láthatják a helyzeteket, mint egyébként, ezért ha lehet, ne most hozzunk fajsúlyos döntéseket.

Felmerülő erős érzelmeinknek szabjunk egészséges gátat. Ha belefér, a mai nehezebb találkozásokat inkább délutánra időzítsük, akkor már talpraesettebben és kevésbé érzékenyen reagálhatunk.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 19.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Még ma is érezhetjük a tegnapi telihold feszítő hatását, de egyre kisebb mértékben. Így céltudatosabban törhetünk előre, sőt lehet, hogy a tempót is gyorsítani szeretnénk. Járjunk el óvatosan, mert a türelmetlenség rossz döntésekre sarkallhat.

PÉNTEK – szeptember 20.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 11:04-től Bika

Reggelre időzítsük a nagy nekilendülést igénylő feladatokat, mert most egy szuszra nagyot léphetünk előre. Később viszont lassítsunk a tempón, lehetőségünk lesz szép türelmesen a végére járni mindennek és rendben kigabalyítani és elvarrni a héten összegubancolódott szálakat.

SZOMBAT – szeptember 21.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

A mai napban legyen helye az élvezeteknek, a jól megérdemelt jutalomnak, legyen alkalom kipihenni a hét fáradalmait. Közben pedig a kényeztetés se maradjon el, a szépítkezéstől kezdve egy finom desszertig bármi beleférhet a napba. Lassulj le nyugodtan, add át magad a hétvégi békének és nyugalomnak.

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – szeptember 22.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 12:25-től Ikrek

Délelőttre érdemes nyugis, lazulós programot tervezni, ha felpörögnél, azt inkább délután tedd, beleértve a találkozásokat, hétvégi partikat is. Délután, este jöhet minden, ami nézhető, olvasható, befogadható vagy pedig megbeszélhető.

HÉTFŐ – szeptember 23.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Ma semmiképp se feledkezz meg a szellőztetésről, bármilyen idő van is odakinn. Még egy kis huzatot is érdemes csinálni, hogy minden állott levegőt kicserélj és felfrissíts. Ha bele is veted magad a hétkezdés forgatagába, hasznos, ha jut idő napközben egy kis sétára, akár annyi is jó, ha egy kicsit pl. egy megállót gyalogolsz és közben kiszellőzteted a fejedet.

KEDD – szeptember 24.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 16:51-től Rák

Bárhogy alakul is a mai nap, valamilyen társasági programot jó lenne belecsempészni. Ha délután-este nem fér bele, akkor egy közös ebéd is alkalmas lehet, ahol át tudjátok beszélni jelen állapototokat és a világ folyását. Bár ennyi idő valószínűleg nem elég, hogy mélyre menjünk, de ha figyelmes hallgatóság vagy, az már fél siker.

Exit mobile version