Minden napra kapunk egy kis holderőt – Heti holdhoroszkóp 2024. szeptember 25-október 1.

Chandra | 2024. Szeptember 25.
Legyen szó nagymosásról, takarításról vagy egy rossz szokás elhagyásáról, számíthatunk a támogató holderőre.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 25.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Légy óvatos, ma mindenre jóval érzékenyebben reagálhatsz, mint egyébként, valószínűleg az ingerküszöböd is alacsonyabban lesz. Ennek persze lehet jó oldala is, mert empátiád, beleérző képességed is finomodhat, ami elősegíti kapcsolataid erősítését.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 26.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Mára időzíts mindenféle vízzel kapcsolatos tisztítást, moss le mindent, ami a kezed ügyébe kerül, moss fel, sőt, hajat mosni is alkalmas a mai nap. Ha belefér, a nagymosással se várd most meg a hétvégét, valahogy szoríts neki helyet a napban.

PÉNTEK – szeptember 27.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 00:49-től Oroszlán

Erőd teljében lesz, járj utána minden függőben lévő dolgodnak és ne engedd, hogy bármi is utadat állja. Tégy úgy, mintha teljhatalmad lenne, csak éppen saját magadnak parancsolj, és végezz el minden nemszeretem munkát. Így legalább magad mögött hagyhatod ezeket és nyugodt szívvel vetheted bele magad a hétvégébe.

SZOMBAT – szeptember 28.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Ma igazán engedhetsz magadnak egy kis pihenőt, sőt, akár királyi módon ünnepelheted a mögötted álló hetet. Egy kis énidő is kijár neked.

VASÁRNAP – szeptember 29.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 11:43-tól Szűz

A reggel még lehet a nyújtózkodós lazulásé, de utána eredményesek lehetünk, ha kissé összekapjuk magunkat. Lehet, hogy nem ez álmaink vasárnapi programja, a holdállás viszont ez tökéletes nap a nagytakarításra. A jó hír viszont, hogy még hétfőn és kedden is kitart ez az állás, így több esélyt is kapunk…

HÉTFŐ – szeptember 30.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Nemcsak takarításra, de lomtalanításra, selejtezésre is remek lehetőséget kínál a mai nap. Sőt, akár egy rossz szokásunktól is megszabadulhatnánk… ez persze jóval nagyobb kihívás, mint a fizikai takarítás. Egy kis lépést viszont igazán megtehetnénk ma, épp annyit, ami ellen még nem tiltakozik a megszokásokhoz ragaszkodó énünk.

Fotó: Getty Images

KEDD – október 1.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Ma kitartó erő szállhat meg, és szorgalmasan ugorhatunk neki feladatainknak. Lovagoljuk is meg ezt a jó kis hullámot és szívós kitartással szabaduljunk meg minden olyan tehertől, amit már jó ideje hurcolunk magunkkal. A holnapi újholdra nem is tudnánk ennél jobban felkészülni…

Exit mobile version