Újholdas ébredés vár – Heti holdhoroszkóp 2024. október 2-8.

Chandra | 2024. Október 02.
A szerdai újhold fellélegzést és kedvező fordulatokat is hozhat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 2.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Mérleg

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy elővedd és leporold régóta dédelgetett terveidet és megtedd az első lépést. Engedj az indító impulzusnak, bárhonnan érkezik is. Nem kell világmegváltó ötletekre gondolni, egy apró változtatás a szokásainkon, egy kis átrendezés, egy új fonal felvétele is nagyon sokat számíthat hosszú távon.

CSÜTÖRTÖK – október 3.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ma mindenképp tápláld művészi, irodalmi igényedet. Arra is alkalmas ez az időszak, hogy fordítsd figyelmedet mindarra, amit szeretnél kiegyenlíteni, kiegyensúlyozni, legyen szó kapcsolataidról vagy akár különböző életterületeid harmonizálásáról.

PÉNTEK – október 4.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 13:23-tól Skorpió

Ha lehet, megbeszéléseket, egyeztetéseket inkább délelőttre időzíts, mindegyiken törekedve az egyensúly elérésére és megtartására. A délután már inkább az érzelmeké, a szenvedélyé, estére szervezz randit kedveseddel.

SZOMBAT – október 5.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Ha családi programot szervezünk mára, óvakodjunk a szélsőséges érzelmektől, nehogy elromoljon a hangulat. Inkább szeretetünket és megértésünket növeljük, mint kritikusságunkat vagy a másik érzéseiben való vájkálást. Kedveseddel szervezzetek olyan programot, ahol kettesben lehettek, ha régi a kapcsolat, akkor is vegyétek úgy, mintha az első randik egyike lenne, kellő izgalommal és a másokra való abszolút figyelemmel.

VASÁRNAP – október 6.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Benti növényeidet mindenképp locsold ma meg, akár egy kis tápoldatot is kaphatnak, bár annyi biztosan nem kell, mint a tavaszi-nyári, aktív növekedési időszakban. A kinti növényekről se feledkezz meg, bár ott természetesen figyelembe kell venni az aktuális esőzések állását és a föld minőségét. Saját folyadékpótlásunkról se feledkezzünk meg, illetve ügyeljünk a kellő vitaminok és ásványi anyagok bevitelére is, most hatékonyabban szívódnak fel.

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – október 7.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 01:33-tól Nyilas

Tüzesen indíthatjuk a hetet, energiát adva mindannak a jó dolognak, amit a múlt heti újhold erejével elindítottunk. Mondhatni addig kell ütni a vasat, amíg meleg, szóval ne engedd ki a kezedből megkezdett projektjeidet. Még bőven van idő év végéig, hogy legyen ezeknek kifutásuk és megnyugtató lezárásuk – persze, amennyire tőled függ a dolog.

KEDD – október 8.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Tettvágyunk továbbra is hajthat előre minket, ne fogjuk vissza energiáinkat semmilyen módon. Ez nemcsak a munkára vonatkozik, hanem társasági programokra, találkozókra, utazásra, mozgásra, sportra is. Engedd, hogy kitáruljon előtted a világ!

Exit mobile version