Csillagjegyek, akiknek az október anyagi bőséget hoz

nlc | 2024. Október 08.
Ezeknek a csillagjegyeknek jövedelmező lesz az október.

Mérleg

A Mérleg havában járunk, a Napon kívül a Merkúr, a kereskedelem, kommunikáció bolygója is a te jegyedben van. Hatalmas előrelépéseket és maradandó eredményeket érsz most el, ami persze együtt jár azzal is, hogy növekszik a bevételed. Egyre kell vigyáznod: az október 17-i telihold idején adósság, adóprobléma merülhet fel, de ezeket könnyen rendezheted, ha nem söpröd a dolgokat a szőnyeg alá. A kommunikáció kulcsfontosságú.

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A hónap eleje a pénzügyek stabilizálódását hozza, de te még hiányolod a fejlődést, a bővülést. Nem kell azonban erre sem sokat várnod: a fényűző Vénusz október 17-én a telihold mellett belép a jegyedbe, és a bőség mágnesévé tesz. Innentől bármikor számíthatsz rá, hogy a szerencse valamilyen különleges módon megnyilvánul az életedben.

Halak

A Mars víz-elemű jegyben, a Rákban van, ráadásul a Nap belép a Skorpióba 23-án, ami szintén nagyon kedvező neked. Most ér be a hónapok óta tartó erőfeszítéseid gyümölcse. Itt a kedvező fordulat, amire vártál! A víz jegyekben járó bolygók plusz ajándékként erős felismeréseket is hoznak.

via

Exit mobile version