nlc.hu
Horoszkóp

Októberi telihold előrejelzés

Ezt hozza a csillagjegyednek az októberi telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat az októberi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Idén októberben 28-áre esik a holdtölte és a Bika jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Telihold rózsaszín felhők között

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de a Bikában kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Bikában

Az októberi telihold mindenkinek csodás lehetőségeket tartogat arra, hogy rátaláljon a belső harmóniára és helyreállítsa az esetlegesen kibillent egyensúlyt. Ez az egyensúlyba kerülés vonatkozhat az érzelmi állapotodra, az emberi kapcsolataidra, de testileg is sokkal jobban érezheted magad a megszokottnál.

A Bika jegyében kiteljesedő hold mindenkit felruház némi diplomáciai érzékkel, így még azok is könnyedebben kommunikálhatnak, akik máskor nehezebben találják meg a hangot a többiekkel. Tökéletes idő ez a félreértések tisztázására, valamint a harag szélnek eresztésére.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy teljesen kibékülve magaddal, ezekben a napokban tudatosan tehetsz a helyzet jobbításáért: ehhez klassz megoldás lehet például, ha megpróbálod kívülről szemlélni magadat. Így új nézőpontok nyílhatnak meg előtted és más megvilágításba kerülhetnek a dolgok.

Most pedig nézd meg, hogy az általánosságokon túl mire számíthatsz az október 28-i telihold idején!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Jake Weirick – Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top