nlc.hu
Horoszkóp

Telihold és a csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyeket teljesen kimeríti a telihold

Érdemes megfogadnod a horoszkóp javaslatát, hogy könnyebb legyen átvészelni ezeket a napokat. A következő csillagjegyek alapvetően is érzékeny típusok. Minden változásra, a külső körülményekre, az energiákra jóval erősebben reagálnak, mint a többiek. A telihold rájuk különösen erősen hat.

Skorpió

A magánéletedben érezheted magadat most nagyon bizonytalannak, pedig ez a legfontosabb életterület, ahol a nyugalmat keresed. De épp ezért is visel meg téged ez a mostani telihold ennyire. Valahogy most jóval tisztábban, élesebben látod a családtagokat, ami erősen frusztrálhat téged. Nem lesz könnyű, de ki kell bírnod, hogy ne gerjessz fölösleges konfliktusokat, hiszen később megbánod. A legjobb, ha a magányodba vonulsz, és csak akkor rendezed a problémákat, amikor elmúlt a telihold hatása.

Telihold hatása a csillagjegyekre

Fotó: Getty Images

Láttad már az nlc.hu 2023-as Telihold naptárát? Nézd meg!

Halak

A megérzéseid valódi látnokká tesznek most téged. A telihold nagyon erősen hat ugyanis a hatodik érzékedre, ezért ne is lepődj meg, ha olyasmit is érzel, látsz, hallasz, amit rajtad kívül más nem. Amiért mégis megvisel téged ez a néhány nap, hogy olyan információk kerülnek napvilágra a tudattalanodból, amiről eddig fogalmad sem volt. Érdemes lenne lehetőség szerint egyedül töltened a mai és a holnapi napot is. A lelki sebek gyógyítására alkalmasabb időpontot nem is találhatnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top