nlc.hu
Horoszkóp

Telihold energiája

Fordítsd a javadra a telihold energiáját!

Telihold napján az energiák megsokszorozódnak: ha jól érzed magad, akkor nagy valószínűséggel majd kiugrasz a bőrödből holdtöltekor, ha viszont rossz passzban talál ez a holdfázis, számíthatsz rá, hogy a szálak még jobban összekuszálódnak körülötted.

Gondolkodj pozitívan!

Ne mondd, hogy te képtelen vagy rá, mert nem igaz! Főleg nem holdtöltekor! Elég, ha naponta 5 percet szánsz a tudatos összpontosításra, hidd el, meglesz a gyümölcse!

Telihold hatása

Fotó: Getty Images/Jakkapan Jabjainai / EyeEm

Merj nagyot álmodni!

Tökéletes az időzítés a tervek megvalósítására: írj listát a megvalósításra váró álmaidról, és tervezd meg a hozzájuk vezető utat! Képzeld el, milyen boldog leszel, amikor eléred a céljaidat, és ezt a kellemes érzést idézd fel akkor is, ha netán elbizonytalanodnál.

Kukkants rá a Telihold naptár 2023 aloldalunkra is!

Meditálj!

Nem sok kiválóbb alkalom adódik az elmélyülésre és a befelé figyelésre a holdtölténél. Ragadd meg a lehetőséget, és meditálj – mindegy, hogy egyedül vagy csoportban teszed, a várt hatás nem marad el.

Küldj pozitív energiát oda, ahol szükség van rá!

Biztosan akad a környezetedben olyan, aki nehéz időket él, és jól jön neki, ha pozitív energiát sugárzol felé! Gondolj szeretettel a bajba jutottakra, és küldd a béke energiáját azoknak, akikkel haragban vagytok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top