nlc.hu
Horoszkóp

Májusi telihold

Ezek a csillagjegyek nagyon megérzik a teliholdat

Nem árt tudatosan készülni május 5-re.

Rák

Az égen teljes fényében ragyogó telihold új utakat világít be előtted. Mindaz, amin az elmúlt fél évben dolgoztál, végre beérik. Ha éppen a munkáddal kapcsolatosan várnál új fejleményekre, vagy állást pályáztál meg, úgy tűnik, hamarosan pozitív híreket kapsz. Miközben a kényelemre, a biztonságra törekszel, az elkövetkező napokban felboríthatja számításaidat egy-két esemény. Viszont nem fogod bánni,  mert ezek valóban jó dolgok lesznek.

Májusi telihold hatása

Fotó: Getty Images/Mimi Ditchie Photography

Szűz

Észre kell venned, mennyire lehúznak és visszatartanak téged a válladon cipelt félelmek és terhek. Talán még félsz szembenézni önmagaddal, a májusi telihold pontosan ebben a törekvésedben ösztönöz és támogat téged nagyon erősen. A teliholdhoz a gátlások, a korlátok, de az önuralom is társítható. Párkapcsolatodban ezért érezhetsz most korlátozást, feszültséget, nyomasztó érzéseket. A teljes fényében ragyogó hold ugyanakkor bátorságra ösztönöz téged, lehetőséget kínál, hogy átléphess az akadályokon. Az elkövetkező napok számodra a gyógyulás lehetőségét kínálják. Fogadd el, élj vele.

Halak

A Halak előtt ajtók nyílnak meg. Pontosan ezért az elkövetkező napok ideálisak, hogy megnyisd ezeket az ajtókat, és megnézd, mi rejtőzik mögöttük. Az elmúlt hónapok felvillantottak előtted néhány kihívást, amelyekhez nem érezted magad kellően motiváltnak, magabiztosnak. Most viszont úgy tűnik, végre eljön a te időd. A telihold megerősít, hogy igenis megérdemled, amit az élet felkínál a számodra. Légy készen, és fogadd el, bárhonnan érkezzen, és legyen az bármi is. Téged a májusi telihold kifejezetten támogat és segít. Csak rajtad múlik, megragadod-e az alkalmat, a lehetőséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top