Horoszkóp

3 csillagjegynek különleges lehetőséget jelez a májusi virághold

A májusi teliholdat virágholdnak is nevezik, hiszen ilyenkor virágba borul a természet. A csodaszép látvány mellett különleges lehetőségekre is számíthatnak ezek a csillagjegyek. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

A telihold minden hónapban teljes valójában és csodálatra méltóan ragyog az égbolton, intenzitása és ereje bizonyos mértékben mindenkire hat. Asztrológiai értelemben a telihold az érzelmekre hat a legintenzívebben. A májusi virághold, amely az érzelmes, szenvedélyes és titokzatos Skorpió jelében látható most, még különlegesebb és sejtelmesebb, mint bármikor máskor.

A következő csillagjegyek különösen intenzíven élik meg a mai napot. Számukra egészen új és izgalmas lehetőségeket jelez a legérzelmesebb bolygó a horoszkóp szerint. Te köztük vagy? 

Különleges lehetőséget jelez a májusi virághold ezeknek a csillagjegyeknek

Különleges lehetőséget jelez a májusi virághold ezeknek a csillagjegyeknek (fotó: Profimedia)

A Rák szerelemre talál a májusi virágholdnak köszönhetően

Kedves Rák! A mostani különleges telihold ráébreszt a szenvedélyre. S ne lepődj meg azon sem, ha a legváratlanabb percben sodor az utadban valakit, aki pillanatok alatt megdobogtatja a szívedet. Most megélheted a valódi örömet és boldogságot. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy elsétálsz a lehetőség mellett. A sors ajándékát kapod most, de persze rajtad múlik, hogy élsz-e vele. Ha még keresed a párodat, mindenképpen érdemes esélyt adni az ismerkedésnek. Ha pedig párkapcsolatban élsz, a társad mellett találsz rá a boldogságra. A telihold rávilágít a valóságra, ezért észre veheted a jót, a pozitívumokat is. S persze azt is tudni fogod, mit érdemes megváltoztatnod magadban és a kapcsolatodban.

A Skorpió magabiztosságot nyer a májusi virágholdtól

Kedves Skorpió! Egészen új és izgalmas felfedezést tehetsz magadban a teliholdnak köszönhetően. S bár kissé hullámzó is lehet a hangulatod a Skorpió telihold hatására, de te nagyon sokat elbírsz, szóval, biztosan kihozod belőle a lehető legjobbat. Épp ideje megszabadulnod minden fölösleges berögződéshez. Gondold végig, miben akadályoztad magad eddig? Fedezz fel minél több újdonságot az életedben is. Ez a lehető legjobb alkalom az elengedésre, a változásokra, a megújulásra. Talán elsőre picit ijesztőnek tűnik a fordulat, ami veled történik, de sose feledd, mindig a legjobb történik veled. Legyél magabiztos, mutasd meg, ki is vagy valójában!

A Halak különleges fordulatra számíthat a virághold hatására

Kedves Halak! A legjobb lehetőség a mostani, hogy minden idejét múlt dologtól megszabadulj. Már biztosan eleged van a megszokásokból, a bezártságból, új és tartalmas élményekre vágysz. A májusi telihold „kirángat” téged az unalomból. S ha egyelőre nem is utazhatsz, bőven gyűjtheted az új ismereteket. Mit tanul a szíved szerint? Milyen újdonságba fognál bele? A virághold rávilágít a legjobb lehetőségekre, csak legyél kellően figyelmes. Nincs más dolgod, minthogy engedd meg magadnak, hogy valami izgalmas és igazán inspiráló újdonság történjen veled. Ugye, nyitott vagy? Ne hezitálj, élj a kedvező alkalommal!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top