Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. május 6-12. – Próbára tesz a telihold

A Skorpió telihold mindenkit próbára tesz. Szerencsére viszonylag gyorsan elmúlik a hatása, de nem árt rá tudatosan felkészülni. A holdhoroszkóp most is segít a lehető legtöbbet kihozni belőle...

A csütörtöki telihold próbára tesz, és igencsak frusztrálóan hat szinte mindenkire. Egyúttal ez remek esély is arra, hogy vigyázz magadra és azokra, akik fontosak számodra. A telihold mindig a legaktuálisabb kérdésekre rávilágít rá. A feszítő hatása pedig szerencsére gyorsan elmúlik…

SZERDA május 6.: A Skorpióba lépő Hold a vizes tevékenységeknek kedvez. Szóval érdemes ma mosni, felmosni, öntözni, szaunázni, fürdőzni. Telihold előtti napon feszültséget érezhetsz. Ne lepődj meg! Mára fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. Tanácsos megfogadnod a régiek javaslatát.

CSÜTÖRTÖK május 7.: Telihold napján hiperérzékeny leszel. Ne erőltess semmit! Annyit egyél és igyál, amennyi jól esik! Tanácsos kicsit lelassítanod, így könnyebb átvészelni a napot. Egyébként is fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. A Skorpió teliholdról a táblázat alá görgetve olvashatsz részletesen.

PÉNTEK – május 8: Telihold után pénteken már fogy a Hold. Ezáltal fogy a feszültség is benned és körülötted egyaránt. A Nyilas Hold aktívvá és lelkessé tesz miközben az igazságérzeted felfokozódik. Ettől minden apró igazságtalanságot óriásinak élsz meg. Emellett még ma is fodrászati tilalom van érvényben. Jó ezt tudni…

Nagyon intenzív lesz a májusi telihold

Nagyon intenzív lesz a májusi telihold (fotó: Getty)

SZOMBAT május 9.: A tegnapihoz hasonlóan, egész nap a Nyilasban jár a Hold. A mai nap alkalmas sütésre. Ha rászánod magad, garantáltan finomra sikerül a kenyér, a sütemény. Érdemes kiszellőztetned a lakást és az ágyneműket is. Utóbbit csak akkor, ha száraz az idő. A fabútorok meghálálják, ha ma ápolod őket. A kertben időszerű a trágyázás és a levélkártevők elleni védelem.

VASÁRNAP – május 10.: Vasárnap a Hold átlép a Bakba, és sokkal fegyelmezettebbé és összeszedettebbé tesz téged. De nem kell lemondanod egy kis kényeztetésről. Iktass be körömápolást, arctisztítást, szőrtelenítést. Amennyiben mindig fogyó holdnál csinálod ezeket, azt tapasztalhatod, hogy az eredmény jóval tartósabb marad.

HÉTFŐ – május 11: A Bak Hold több tilalmat tesz aktuálissá: fogászati, patyolati és kerti munka tilalom. Ezek helyett inkább kényeztesd magad! A tisztítás, méregtelenítés most a leghatékonyabb. A fogyó hold segíti a szőrtelenítést, a köröm- és arcápolást, a bőrtisztítást.

KEDDmájus 12.: Kedden kezdődnek a májusi fagyos szentek, amit pontosan követ az időjárás. A Bak Hold azt javasolja, ne legyél felelőtlen, ne öltözz lengén! Jobb, ha viszel magaddal melegebb holmit is. Továbbra is fogászati és patyolat tilalom van érvényben. Ne kockáztasd meg, hogy ismét a fogorvoshoz kelljen menned, mert nem sikerül a fogtömés.

Erre figyelmeztet a májusi telihold

Ezekben a jegyekben jár a Hold a májusi telihold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a májusi telihold hetében (nlc)

 

Frusztráló májusi telihold

Csütörtökön 12:46-kor a Bika Nap és a Skorpió Hold egymással szembe kerül. Ez a telihold frusztrálóan hathat rád, mert felerősíti a kettősséget benned:

  • a birtoklás és az elengedés,
  • a gyűjtögetés és a költés,
  • az odabújás és eltaszítás kerül szembe egymással.

Akkor is, ha van párkapcsolatod, és akkor is, ha nincs… Ez a telihold akkor a legnehezebb, ha a Bika, vagy a Skorpió jegyében születtél. De akkor sincs könnyű dolgod, ha Oroszlán és Vízöntő jegyű vagy. Mindenképpen vigyázz magadra, és azokra, akik fontosak számodra! Ne feledd, teliholdkor gyakoribb a szakítás, a veszekedés! Sajnos már szerdán érezteti hatását, csütörtökön csúcsosodik, de szerencsére péntekre a hatása kipukkad.

Az utakon is elővigyázatosnak kell lenned, mert teliholdkor statisztikailag több a baleset. Szóval legyél óvatos mindenhol és mindenkivel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top