nlc.hu
Horoszkóp

A vasárnapi telihold hatása a nőkre

A vasárnapi telihold hatása a nőkre

Február 5-én telihold lesz. Érdemes megnézni, hogy milyen hatása van a nőkre illetve a nőiségre. Mutatjuk!

Segít kiteljesedni

A hold a nőiség szimbóluma, jelképe. Ezzel együtt az intuícióé ás a titokzatosságé is. Így a holdfázisok nagy hatással vannak mindezekre. A telihold mindig egy kiteljesedett állapotot jelöl, és ilyenkor a legfényesebb. Ezek a hatások érvényesülnek a nőiességünkben is, ilyenkor teljesebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat, és olyan részeinket is meg merünk mutatni a külvilágnak, amit máskor nem biztos, Illetve merünk hallgatni a megérzéseinkre.

Kukkants rá a Telihold naptár 2023 aloldalunkra is!

Ragyogóvá tesz

A február 5-ei telihold az Oroszlán jegyében lesz. Az Oroszlán uralkodó típus, aki szeret a középpontban lenni, bátran megmutatja magát, hódít és vadászik is, ha kell. Ez a hatás megnyilvánulhat a nőiségünkben is, és még jobban ragyoghatunk.

Növeli az erőt

Az Oroszlán csillagjegyhez egyfajta erő is tartozik és ez is megnyilvánul a mostani telihold hatásaiban. Ez az erő lehet pozitív, „Nőként kiállok magamért és mindenre képes vagyok” – típusú, de lehet romboló is, hogyha például úgy döntünk, hogy az eddigi sérelmeink megtorlására használjuk, úgyhogy érdemes óvatosnak lenni vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top