nlc.hu
Horoszkóp

Januári telihold hatása

Januári telihold: viszlát, nyugodt alvás

Szombaton éjfél után 9 perccel lesz telihold. Ez megzavarhatja a nyugodt alvást, vagy zaklatott álmokat hozhat.

A telihold hatását mindenki megérzi, az érzelmek kavarognak, a hangulatok változnak, egészen másként viselkedünk ilyenkor, mint általában szoktunk.

Kos

Kos jegyűként nem csupán a telihold az egyetlen oka, hogy álmatlanságban szenvedsz most. A párkapcsolatod gondjai is álmatlan éjszakákat okoznak neked. Próbáld kijelölni a határaidat, tisztázni magadban, mit is vársz el ettől a kapcsolattól, s hidd el, nyugodtabban fogsz aludni – nemcsak most, hanem a későbbiekben is.

Bika

A januári telihold Bika jegyűként még inkább érzelmessé tesz téged, ám éjszakára teljesen más érzések kerítenek hatalmukba. Teljesen „kimerít” ugyanis a holdtölte, emiatt legszívesebben az egész napot átaludnád. Próbálj annyit szundítani, amennyit csak lehetséges.

Ikrek

Ikrek jegyűként szinte összenőttél a barátaiddal, ami egyre inkább teherré válik számodra. Legalábbis a januári telihold idején így érzed. Tarts némi szünetet, szánj magadra is időt. Ne érezd úgy, hogy a telihold idején is mozgalmas társasági életet kellene élned.

Rák

A telihold idején téged a munkád következményei taglózhatnak le. Rák jegyűként könnyen lehet, hogy a teendőid most sokkal feszültebbé, idegesebbé tesznek, s alig várod, hogy este beessél az ágyba. Engedélyezhetsz magadnak vasárnap ötperces lazítást, hogy összeszedd magad. Sőt, nemcsak egyszer ötöt…

Januári Telihold hatása

Fotó: Getty Images/Chonlachai Panprommas / EyeEm

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a saját érdekedben jobban tennéd, ha kis időre magad mögött hagynád a közösségi oldalakat. Kapcsold ki az összes elektronikus eszközödet legalább egy órával azelőtt, hogy nyugovóra térnél. Inkább olvass könyvet, ami segít lenyugodni, és jóval pihentebben ébredsz majd.

Szűz

Szűz jegyűként az utóbbi időben igencsak túlterhelted magad, ami meg is látszik rajtad. Lehet, hogy kiégtél? Ha így érzel, mindenképpen szánj időt arra, hogy összeszedd magad ezen a hétvégén, amihez bizony akár 8-10 órás alvásra lehet szükség. Kell most a pihenés, különben „agyonnyom” a telihold energiája.

Kukkants rá Telihold naptár 2023 oldalunkra is!

Mérleg

Mérleg jegyűként igencsak pörgős időszakon vagy túl, ami mind érzelmileg, mind fizikailag igen intenzív volt számodra. Nem véletlen, hogy többször is órákig hánykolódtál az ágyban, mielőtt el tudtál volna aludni. Próbálj ezen a hétvégén minél többet meditálni, végezz légzőgyakorlatokat elalvás előtt, s így jóval hamarabb jön álom a szemedre.

Skorpió

Skorpió jegyűként, ha az elmúlt hetekben éjszakai bagollyá váltál, valószínűleg ennek a következményeit máris érzed, függetlenül a vasárnapi teliholdtól. Felesleges túlterhelni magadat, hiszen a stressz elcsigázottá és kimerültté tesz. Nagy szükséged van most a nyugalomra, a teljes pihenésre.

Nyilas

Nyilas jegyűként nagyszerű érzés lehet, hogy egyetlen társasági esemény sem múlhat el a jelenléted nélkül, ám nem ártana kis szünetet tartani. Főleg most, telihold idején. A pihenés is fontos, ezért nem árt több időt szentelni neki, különben azon veszed észre magad, hogy munka közben szundítasz el.

Bak

Bak jegyűként az agyad állandóan jár, egyszerűen képtelen vagy kikapcsolni, ami persze, hogy álmatlan éjszakákat okoz számodra. Az átlagosnál jóval nyugtalanabb leszel a januári telihold idején, de egy forró, lazító fürdő segíthet megoldani a gondodat.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként érdemes arra használnod a holdtöltét, hogy a szellemi frissességre találj. Tölts le a hétvégén meditációs applikációkat, amelyek segítenek kikapcsolni, ellazulni, elengedni a fölösleges gondolatokat, nem mellesleg álmot hoznak a szemedre.

Halak

Halak jegyűként elcsigázottnak érzed magad, a januári telihold szinte kiszívja az összes energiádat. Figyelj arra, hogy minél többet pihenj az elkövetkező napokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top