A telihold berúghatja a csillagjegyek ajtaját – Heti holdhoroszkóp 2024. október 16-22.

Chandra | 2024. Október 16.
A csütörtöki telihold csúcspontot és egyben új kezdetet is jelenthet a holdhoroszkóp szerint.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 16.

A Hold: nő
Jegy: Kos

Ma egyre nőhet a feszültség, igyekezzünk megőrizni belső nyugalmunkat. Úgy kéne egyensúlyozni, hogy tudjunk bátrak maradni, de ne legyünk meggondolatlanok. Bár a hét közepe van és valószínűleg nyakig merültél mindenféle projektekbe, próbálj magadnak elkülöníteni egy kis énidőt, amelyben megnyugodhatsz, lecsendesedhetsz és függetlenítheted magad a külső hatásoktól és elvárásoktól.

CSÜTÖRTÖK – október 17.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Kos, 22:00-tól Bika

A mai telihold felkavaróan érkezhet. Próbáljuk ezt a pozitív oldalról megfogni, így legalább felkavarodik az állóvíz és elmozdulhatunk egy olyan holtpontról, ami kényelmesnek tűnhet, de nem lenne jó beleragadni. Új impulzus, új kezdet jöhet, ami magával hozza a változást – lehet, hogy ez nem lesz egyszerű, de merj bele fejest ugrani.

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – október 18.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Az elmúlt napok vad áradásai után végre egy kicsit révbe érhetünk. Találj is olyan pontot a napodban, amikor kicsit ringatózhatsz és megpihenhetsz. Ez nem jelenti azt, hogy halogathatnánk a feladatainkat, amire ma egyébként hajlamosabbak lehetünk. Inkább igyekezzünk még egy kis kitartással a végükre járni, hogy a lehető legnyugodtabban mehessünk bele a hétvégébe.

SZOMBAT – október 19.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 22:07-től Ikrek

Egy igazi nyugodt, kiegyensúlyozott nap várhat ránk. Töltsük meg szépséggel, szeretettel és finomságokkal minden szinten. Legyen meg az idő családunkkal és párunkkal is. Várhatnak ránk az élvezetek különböző formái, csak a helyes mértéket találjuk meg…

VASÁRNAP – október 20.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

A tegnapi nap inkább a szűk családé volt, ma viszont belevethetjük magunkat a társasági életbe. Ha még szép őszi idő van, akkor érdemes kimenni a szabadba, és az egész mögöttünk álló hetet alaposan kiszellőztetni a fejünkből.

HÉTFŐ – október 21.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

A hetet kezdjük mindenféle kommunikációval. Egyeztessünk minden részletről, beszéljük meg alaposan a részleteket is. Ez sok időt jelenthet, de hosszú távon megéri, mert elkerülhetjük a félreértéseket és azt, hogy egymással párhuzamosan dolgozzunk valamin. Ha tegnap nem fért bele, ma semmiképp se feledkezzünk meg egy alapos szellőztetésről akár otthon, akár a munkahelyen.

KEDD – október 22.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 00:49-től Rák

A mai nap tökéletes mindenféle vizes házimunkára, érdemes rá időt szánni, mert rövidebb idő alatt, mégis hatékonyan végezheted el. A hajmosást is jó lenne mára időzíteni, sőt, ha belefér, akkor a nagymosásról se feledkezzünk meg.
Ma már reggel vértezzük fel magunkat lelkierővel, mert a szokásosnál érzékenyebbek lehetünk és akár olyasmi is bántó lehet, amire máskor meg sem rezzenünk.

Exit mobile version