Új időszámítás kezdődik a Kígyó évében

nlc | 2024. Október 16.
A Fa Kígyó éve 2025. január 29-én veszi kezdetét. Ebben az esztendőben sorsfordító eseményekre számíthatunk.

Kínában a holdhónapok alapján készítik a horoszkópot. A kínai holdújév és vele a Fa Kígyó éve 2025. január 29-én veszi kezdetét. A Kígyó szimbólum a bölcsességet jelképezi, az intelligenciája intuícióval és éleslátással társul a kínai horoszkóp szerint. A kígyó azon képessége, hogy leveti a bőrét, az átalakulást és a folyamatos növekedést szimbolizálja. A Kígyó évében nagy látnokok, forradalmi gondolkodók és nagy vezetők születnek.

A Kígyó jegye mindig magában hordoz valami titokzatosságot, rejtegeti a valódi szándékait. Az új esztendőben is olyan változások jönnek, amiknek célja sokáig lesz nem ismert – írja az astronet.hu.

(Fotó: Getty Images)

Érdemes felkészülni!

A kínai asztrológia szerint a Kígyó éve harcos, küzdelmes, de eredményes időszak. Semmit nem kapunk ingyen, mindenért keményen meg kell dolgozni, és ehhez most érezni fogunk magunkban erőt. Amit célul tűzünk ki, azt akár tűzön-vízen is keresztülvisszük. Lesznek olyan jegyek, amelyek nem kímélik magukat ebben az esztendőben, mert mintha most nyílna ki a szemük, hogy mit és hogyan kellene tenniük azért, hogy jobban boldoguljanak.

Exit mobile version