nlc.hu
Aktuális
Egészben lenyelt egy nőt egy ötméteres piton

Horror! Egészben lenyelt egy nőt egy ötméteres piton

A gyomrában találták meg ruhástul.
piton

Egy ötméteres piton lenyelt egy 45 éves nőt Indonézia Dél-Celebesz tartományában. Mint az MTI írja, a Kalempang faluban lakó négygyermekes nő csütörtökön azt mondta a férjének, amikor elindult otthonról, hogy csilipaprikát ad el egy felvásárlónak. Mivel nem tért haza, a férje és a rokonai keresni kezdték. Másnap reggel a nő elhagyott holmijai közelében egy pitont találtak.

A falubeliek, akik hozzá vannak szokva a környezetükben a félelmetes ragadozók jelenlétéhez, megölték a kígyót, felhasították a testét, és megtalálták benne az egészben lenyelt, halott nőt.

2017 óta ez volt az 5. eset, hogy embert falt fel piton Indonéziában. Legutóbb egy 54 éves asszonyt nyelt le egészben egy közel 7 méteres példány. Akkor a nő ugyancsak nem tért haza a munkából. Férje még aznap éjjel a keresésére indult, de az ültetvényen csak az asszony szandálját, a kését, valamint pár ruháját találta meg. Ezután fogott össze több falubeli, így bukkantak rá egy hatalmas, szokatlanul nagyra duzzadt pitonra. A hüllő valószínűleg megmarta a nőt, majd megfojtotta és egészben lenyelte. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top