Felgyorsulnak az események a jövő héten

nlc | 2024. Október 27.
Erős hétre számíthatunk a jövő héten, minden fel fog picit gyorsulni.

Feszültség

Október 28-án a Vénusz a Nyilasban feszültséget hoz, ahogy fényszöget alkot a Halak jegyében lévő Szaturnusszal. Ez az asztrológiai aspektus arra hív minket, hogy etikus döntéseket hozzunk, és elköteleződjünk a nagyobb jó iránt. A Vénusz-Nyilas választás szabadon szeretni és kapcsolódni, de a Szaturnusz-Halak mélyebb felelősséget és kötelességtudatot követel. Ezért most könnyen érezhetjük, hogy választanunk kell a személyes vágyaink és a hosszú távú felelősségvállalás között. Érdemes tudatosan mérlegelni, hogyan tudjuk összeegyeztetni a kettőt, hogy a szeretet ne csak pillanatnyi, hanem tartós is legyen.

(Fotó: Getty Images)

Egyensúlyozás

A Mars-Neptunusz hatása a Halak jegyében szintén érezhető lesz, és november 3-ig fokozatosan egyre feszültebbé válik az energia. Ez az időszak könnyen hozhat zavaros, helyzeteket, ahol az érzelmek és az akarat összefeszülnek. A Mars harcias energiája és a Neptunusz illúziói között egyensúlyozva most nagyon fontos, hogy ne hagyjuk magunkat megtéveszteni. A legjobb, ha türelmesen és megfontoltan cselekszünk, még akkor is, ha a belső nyugtalanság arra késztet, hogy azonnal lépjünk.

Változások

Október 30-án a Merkúr pontos szembe kerül az Uránusszal a Bikában, ami váratlan eseményeket és hirtelen változásokat okozhat. Ez az aspektus növelheti az idegességet és a feszültséget, különösen kommunikációs helyzetekben. Ha a környezetünkben a struktúrák már amúgy is gyengék, most láthatóvá válnak a repedések. Ezért fontos, hogy ne erőltessünk semmit.. Most az a legjobb, ha rugalmasak maradunk, és készek vagyunk alkalmazkodni a hirtelen jövő változásokhoz.

Exit mobile version