Ha idén egy igazán különleges répatortával szeretnéd meglepni a családot és a vendégeket, kombináld ezt a technikát a már jól bevált répatorta-recepteddel! Igaz, hogy a dekorálás szinte ugyanannyi időt elvesz, mint a sütés, de százszázalékosan vidám hangulatot teremt, ha a húsvéti ebéd után az édességre kerül a sor.
Így készítsd el a nyuszipopsi alakú répatortát!
Ha már összekeverted a répatorta-recept hozzávalóit, akkor ne egyetlen kerek tortaformába öntsd a tésztát, hanem oszd el négy felé: egy nagyobb, mélyebb és három kisebb hőálló üvegedénybe öntsd így:
Ha megsült, hagyd kihűlni, majd óvatosan borítsd ki az edényekből és helyezd egymásra az alábbi módon:
Ezután kend be mindenhol a sütés alatt már összekevert krémsajttal.
Végül szórd be alaposan kókuszreszelékkel és dekoráld. (A nyuszitappancshoz használhatsz piros színű M&M-t vagy eperdarabokat.)