Kitiltották az óvszert a BME egyik gólyatáborából, így akarják megelőzni a hallgatók közötti szexet

F.C. | 2024. Augusztus 16.
Az önmegtartóztatást javasolják a szervezők.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Kara gólyatáborának szervezői megtiltották, hogy a résztvevők óvszert vigyenek be magukkal a rendezvényre – szúrta ki a 444 a BME VIP Gólyatábor Facebook-posztjában. A portál utánajárt, hogy ez tényleg így van, vagy csupán viccről van  szó, hogy az óvszer is tiltólistára került, akárcsak a körömcsipesz.

Kiderült, az Egyetemi Hallgatói Képviselet tényleg kitiltotta az óvszert a táborból, mivel így akarják megakadályozni a szervezők, hogy szexeljenek a résztvevők. A 444 ugyanis megkereste a szervezőket, akik megerősítették, hogy valóban megtiltják a gumióvszer bevitelét a gólyatáborba. „Valóban igaz, hogy a gumióvszer »a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzésében kulcsszerepet játszik«, azonban a mi meglátásunk szerint a szexuális kontaktus elkerülése egy fokkal eredményesebben tölti be ugyanezt a szerepet” – nyilatkozta az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnöke, Radácsi Kristóf .

Az, hogy a szextilalom betartását pontosan hogyan ellenőrzik, nem derült ki, de Radácsi hozzátette, hogy „egész nap számon tartják a gólyák közösségi aktivitását a szabályok betartása érdekében, még a szabadidőben is”.

A gólyatábor szabályait az egyetem, a Hallgatói Képviselet és a biztonsági szolgálat alakította ki.

Amúgy a rendezvényre – amely szerdán kezdődött a Fejér megyei Bodajkon – a szervezők több száz főt vártak.

A hírrel kapcsolatban Lilu is kifejtette véleményét az Insta-Story-jában – vette észre a 24.hu. ˆ„A hülyeségvonaton nincs fék. Tudnék röhögni ezen a megdöbbentő ostobaságon és méteres kreténségen, ha nem lenne egy kamasz fiam, aki ebben az országban nő fel” – reagált a műsorvezető.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version