A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Ezzel a gyors változattal időt spórolhatunk meg: nem kell a harcsa- és a pontyszeletek tisztításával, passzírozásával, a gyerekek miatti szálkamentesítésével foglalkoznunk, ugyanakkor benne van a halászlé lényege, a „sűrűje”, a közkedvelt ikra és tej.
Hozzávalók:
200 g halászlésűrítmény
1 halászlékocka
500 g halbelsőség (tej, ikra, fagyasztva kapható) vagy 30-40 dkg ikra
2 liter víz
Elkészítés:
Egy nagy lábosban tedd fel a vizet főni. Amikor már melegszik, dobd bele a halászlésűrítményt és a halászlékockát. Hagyd forrni, tedd bele a halbelsőségeket is. További 25-30 perc főzés után tálalható.
Bevásárlólista:
1 doboz (200 g) halászlésűrítmény (piaci halárusnál vagy nagyobb élelmiszerüzletben)
halászlékocka
halbelsőség (tej, ikra, fagyasztva kapható, inkább a piaci halasnál)