Sokkoló üzenet hordoznak ezek a tündéri babafotók

nlc | 2020. Október 17.
A kislány édesanyja ittasan balesetezett, és meghalt, de a gyereket meg tudták menteni. A babafotózással az elhunyt anyára emlékeztek, de a képek sokkoló üzenetet is hordoznak.

Az ittas vezetés elleni sokkoló figyelmeztetésnek is beillenek egy újszülött kislány fotói, aki császármetszéssel jött világra, miután az édesanyja alkoholos állapotban ült a volán mögé, és halálos autóbalesetet szenvedett.

A 23 éves Yesenia Aguilar 35 hetes terhesen, augusztusban karambolozott az autójával ittasan. Az orvosok császármetszéssel megmentették a kisbabát, ám az édesanyja életét már nem tudták megmenteni.

A gyászoló férj, a 36 éves James Alvarez úgy döntött, a tragédia ellenére megszervezi az újszülött kislánya, Adalyn Rose babafotózását, amit elhunyt felesége mindig is szeretett volna.

„A lányom az utolsó ajándék, amit a feleségem adott nekem, áldás és csoda” – mondta az apa. A babafotózáson az anya emlékére kedvenc tárgyaival fényképezték a csöppséget: a nő kedvenc virágai, takarója és esküvői fátyla is látható a fotókon, de van egy olyan is, amin a kislány elhunyt édesanyja fényképével látható.

Ugyanaz volt a fotós, aki a házaspár babaváró képeit is készítette. Grisel Leyva a közösségi oldalán osztotta meg a friss babafotókat, és azt írta végig nagybetűvel: HA ISZOL, NE VEZESS!

(GMA)

(Kiemelt kép: Instagram/James Alvarez)

Még több cikk az ittas vezetésről:

Exit mobile version