212 randi után talált rá az igaz szerelemre egy férfi

nlc | 2023. Június 19.
Luke Chilton az elmúlt 10 évben összesen 212 randin vett részt, azonban mindegyik kudarcba fulladt. A férfi már elkezdte feladni, amikor rátalált a szerelem.

Luke Chilton újságírónak sosem ment jól az online társkeresés. 10 év alatt összesen 212 randin vett részt. A társkereső alkalmazásokra 2012-ben regisztrált fel először, miután véget ért egy hosszú kapcsolata – írja a Mirror. Az applikáció hamar függővé tette, ezért elkezdett egy krimit írni az online randizásról, hogy kigyógyuljon a Tinderhez hasonló alkalmazások bűvöletéből.

212 randi után találta meg a szerelmet egy férfi (Fotó: Getty Images)

Elmondása alapján minden egyes randi után feltette magának a kérdést: „Ez ő?” Ez idő alatt pedig egy újabb potenciális jelölt villant fel Luke telefonjának kijelzőjén.

Sokan érezték magukat eldobhatónak a 21. századi randizás hatásának köszönhetően, így Luke elkezdte kutatni, hogyan is működnek ezek az alkalmazások. A társkereső alkalmazásokat úgy programozták, hogy az applikációban maradj, egyedülállóként. 

2020-ban a járvány miatt a férfi nem tudott randizni, így az idejét arra fektette, hogy másokkal is megossza a többévnyi tapasztalatát, amiből a Ne húzz jobbra! című regénye is megszületett.

Az újságíró hat hónapig egyáltalán nem randizott senkivel, majd elhatározta, hogy letörli az alkalmazást. Az utolsó pillanatban meglátta egy brazil nő profilját. Luke bízott a megérzéseiben és úgy döntött, hogy találkozik a nővel. Később az első randit egyre több találkozó követte és a férfi élete egy szempillantás alatt megváltozott. Megtalálta Danielle személyében a lelki társát, továbbá a könyvét is sikerült kiadnia. A barátnőjével azóta összeköltöztek és idén ünneplik majd a harmadik évfordulójukat.

Exit mobile version