Mindennapok

Ha pasi vagy, csak rontod az esélyeidet, ha félmeztelen fotót teszel ki magadról a randiappon

Egy új felmérés szerint a férfiak 90 százalékának meggyőződése, hogy félmeztelen fotókkal nagyobb esélye lesz a randiappokon. A helyzet azonban pont a fordítottja.

A Dating.com felmérése szerint azok a férfiak, akik félmeztelen fotót állítanak be magukról a randiappokon, 25 százalékkal kevesebb pozitív visszajelzést kapnak, mint azok, akik magukon tartják a pólójukat, ingüket vagy épp pulcsijukat – írja a brit Metro.

Jobbra vagy balra húzod? (fotó: Pixabay)

Jobbra vagy balra húzod? (fotó: Pixabay)

A felmérés készítői a randiapp kétezer felhasználójával interjúztak, mielőtt megnézték volna az adataikat az appon. Az eredmény szerint ugyan a férfiak úgy gondolják, jó taktika a csábításra a meztelen felsőtest, a nők 66 százaléka éretlennek találja azt a pasit, aki ilyen fotót tesz közzé magáról. A nők 79 százaléka állította, hogy valószínűtlen, hogy elmennének randizni egy olyan pasival, aki póló nélküli fotót állít be magáról profilképnek. Ugyanakkor 15 százalékuk kapósnak mutatkozott, és 9 százalékuk mondta azt, hogy a barátkozást nem zárná ki teljesen. A nők esetében másképp működik a helyzet: ha valamelyikük bikinis fotót tesz közzé magáról, 40 százalékkal több pozitív reakcióra számíthat a férfiak részéről. A felmérést heteroszexuálisok körében készítették, de azt hozzátették, hogy az LMTQ képviselői között négyszeres a valószínűsége, hogy valaki félmeztelen fotót tegyen ki magáról.

További híreink az online ismerkedés világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top