Robin Cook rákapott a gulyásra

Magyarországkúl | 2018. Május 16.
A világhírű bestselleríró azt mondta, hogy kedvenc nemzeti ételünk a következő könyvében is szerepelni fog.

A napokban Budapesten járt Robin Cook, az orvosi krimik atyja, hogy személyesen népszerűsítse legújabb, Sarlatánok című könyvét. A világhírű bestselleríró nem először járt nálunk, de ahogy az az ATV Start interjújából is kiderül, csak most kóstolta meg a gulyáslevest.

Fotó: Saul Loeb / AFP

Cooknak nagyon ízlett a gulyás, mint mondta, már korábban meg kellett volna ízlelnie. Sőt, azt is megígérte, hogy a klasszikus magyar étel szerepelni fog a következő könyvében.

Az író hangsúlyozta: nagyon hálás a magyar olvasóknak, hiszen itt sokkal népszerűbbek a könyvei, mint más országokban. Persze, most megjelent könyvéről is szót ejtett: a regény arról szól, hogyan befolyásolja a közösségi média a kultúránkat és ezen belül az orvostudományt.

Exit mobile version