Hogyan vásároljunk háztartási gépet?

Márkabolt.hu | 2008. November 13.
Biztosan veled is megtörtént már, hogy új hűtőre, mosógépre, mosogatógépre vagy éppen porszívóra volt szükséged. Akár azért mert végre megvehetted álmaid otthonát, akár azért, mert a régi gépet már ideje volt kicserélni, vagy csak azért, mert szükséged lett egy olyan termékre, ami még hiányzott a háztartásodból.

Ha a válaszod igen, akkor pontosan tudod, hogy milyen hosszadalmas dolog eljutni az ötlettől a megvalósításig. Bár a boltok kínálata igen széles spektrumot lefed a piac kínálatából, mégsem jutsz egy érdeklődés alkalmával elég információhoz. A legtöbb esetben ugyanis az eladó nem ér rá csak veled foglalkozni, vagy éppen hosszú perceket kell várnod arra, amíg egy másik vevő minden kérdésére megtalálja a választ.

Ezért manapság sokan az internetről is megpróbálnak tájékozódni, hiszen az internet világában minden megtalálható. Ha megbízható és márkás háztartási gépet szeretnénk vásárolni, akkor a www.markabolt.hu oldalon egy kattintással megtaláljuk. Hűtőgépek, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, konyhai kisgépek, mikrosütők, tűzhelyek, beépíthető háztartási gépek és még nagyon sok féle termék várja vásárlóját a honlapon.

De ez még nem minden! A webáruházban ugyanis több száz terméket egyedülálló videó termékbemutatóval, üzembe helyezési videóval, letölthető használati útmutatóval és beépítési rajzokkal kínálnak. Hihetetlenül jó dolog, hogy egy kattintással megtudhatjuk milyen a termék energiafelhasználása, milyenek a paraméterei, hogyan kell használni, karbantartani, kezelni, és persze az árakat sem rejtik véka alá. Ezeket az információkat és tudnivalókat pedig profi szakemberektől tudhatjuk meg, és sajátíthatjuk el. Mivel a videók folyamatosan elérhetőek, így akkor sem kell kétségbe esnünk, ha valamit nem jegyeztünk meg, hiszen bármikor újra megnézhetjük.

 

 
A Márkaboltok tulajdonosa, a Domotherm Kft, 11 éve foglalkozik AEG-ELECTROLUX-ZANUSSI  termékek forgalmazásával. Márkás termékeket kínál, hozzáférhető áron. 2004 óta pedig webáruházzal  is bővítették szolgáltatásukat, hogy azok is hozzájuthassanak a termékekhez, akik inkább a 21. század kényelmes vásárlását részesítik előnyben.

Jelenleg két üzlettel rendelkeznek, így Pest és Buda lakosságát is el tudják látni háztartási gépekkel. Sőt! Nemcsak a fővárost, de az egész országot ki tudják szolgálni, hiszen a cég az országot lefedő házhoz szállító csapattal dolgozik együtt.

Miután a termék eljutott a vásárlóhoz, a szállítás napján a cég munkatársai felhívják telefonon a vevőt, hogy tájékozódjanak rendben megérkezett-e hozzá az általa rendelt áru, mennyire volt elégedett a kiszolgálással, megkapta-e a termékhez járó magyar nyelvű használati útmutatót és a garanciát.

A garancia kérdése azért is nagyon fontos, mert a Márkaboltokban lehetőség van kiterjesztett garanciát vásárolni olyan termékekhez, ahol a vevőnek a gyári garanciaidő nem elég.

 

Most 5 éves kiterjesztett garanciával vásárolhatóak meg az AEG TOP termékei, illetve 2008.december 31.-ig az AEG és az ELECTROLUX szabadon álló mosogatógépei is.

Látogass el folyamatosan frissülő és bővülő honlapunkra!

 

 

Exit mobile version