nlc.hu
Nyereményjátékok
Hogyan vásároljunk háztartási gépet?

Hogyan vásároljunk háztartási gépet?

Biztosan veled is megtörtént már, hogy új hűtőre, mosógépre, mosogatógépre vagy éppen porszívóra volt szükséged. Akár azért mert végre megvehetted álmaid otthonát, akár azért, mert a régi gépet már ideje volt kicserélni, vagy csak azért, mert szükséged lett egy olyan termékre, ami még hiányzott a háztartásodból.

Ha a válaszod igen, akkor pontosan tudod, hogy milyen hosszadalmas dolog eljutni az ötlettől a megvalósításig. Bár a boltok kínálata igen széles spektrumot lefed a piac kínálatából, mégsem jutsz egy érdeklődés alkalmával elég információhoz. A legtöbb esetben ugyanis az eladó nem ér rá csak veled foglalkozni, vagy éppen hosszú perceket kell várnod arra, amíg egy másik vevő minden kérdésére megtalálja a választ.

Ezért manapság sokan az internetről is megpróbálnak tájékozódni, hiszen az internet világában minden megtalálható. Ha megbízható és márkás háztartási gépet szeretnénk vásárolni, akkor a www.markabolt.hu oldalon egy kattintással megtaláljuk. Hűtőgépek, mosógépek, szárítógépek, mosogatógépek, konyhai kisgépek, mikrosütők, tűzhelyek, beépíthető háztartási gépek és még nagyon sok féle termék várja vásárlóját a honlapon.

De ez még nem minden! A webáruházban ugyanis több száz terméket egyedülálló videó termékbemutatóval, üzembe helyezési videóval, letölthető használati útmutatóval és beépítési rajzokkal kínálnak. Hihetetlenül jó dolog, hogy egy kattintással megtudhatjuk milyen a termék energiafelhasználása, milyenek a paraméterei, hogyan kell használni, karbantartani, kezelni, és persze az árakat sem rejtik véka alá. Ezeket az információkat és tudnivalókat pedig profi szakemberektől tudhatjuk meg, és sajátíthatjuk el. Mivel a videók folyamatosan elérhetőek, így akkor sem kell kétségbe esnünk, ha valamit nem jegyeztünk meg, hiszen bármikor újra megnézhetjük.

 

 
A Márkaboltok tulajdonosa, a Domotherm Kft, 11 éve foglalkozik AEG-ELECTROLUX-ZANUSSI  termékek forgalmazásával. Márkás termékeket kínál, hozzáférhető áron. 2004 óta pedig webáruházzal  is bővítették szolgáltatásukat, hogy azok is hozzájuthassanak a termékekhez, akik inkább a 21. század kényelmes vásárlását részesítik előnyben.

Jelenleg két üzlettel rendelkeznek, így Pest és Buda lakosságát is el tudják látni háztartási gépekkel. Sőt! Nemcsak a fővárost, de az egész országot ki tudják szolgálni, hiszen a cég az országot lefedő házhoz szállító csapattal dolgozik együtt.

Miután a termék eljutott a vásárlóhoz, a szállítás napján a cég munkatársai felhívják telefonon a vevőt, hogy tájékozódjanak rendben megérkezett-e hozzá az általa rendelt áru, mennyire volt elégedett a kiszolgálással, megkapta-e a termékhez járó magyar nyelvű használati útmutatót és a garanciát.

A garancia kérdése azért is nagyon fontos, mert a Márkaboltokban lehetőség van kiterjesztett garanciát vásárolni olyan termékekhez, ahol a vevőnek a gyári garanciaidő nem elég.

 

Most 5 éves kiterjesztett garanciával vásárolhatóak meg az AEG TOP termékei, illetve 2008.december 31.-ig az AEG és az ELECTROLUX szabadon álló mosogatógépei is.

Látogass el folyamatosan frissülő és bővülő honlapunkra!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top